reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Asiolek, jak wystawia jezyk to znaczy, ze sid sama uspokaja. Nie stresuj sie, nie czytaj za duzo I nie kombinuj, caluski.

Udalo mi sie poczytac ale jestem wykonczona, wlasnie siadlam. Oby do piatku jak Tesciowa pojedzie Bo nie wyrabiam..

Kolorowych I Co najwazniejsze, przespanych nocy :*

Gawit, jak smierdzi to moze byc refluks. Wez kup manti dla niemowlat I Sprawdz jak dziala, u nas to lek pierwszego rzutu na ulewania powazne.

Czesc dziewczyny:) podczytuje to forum od czasu kiedy dowiedziałam się, że jestem w ciąży a termin porodu mam wyznaczony na sierpien 2014r. Jakoś nigdy nie miałam odwagi napisać, bo wszystkie szybko się poznałyście i zaprzyjaźniły, ale teraz postanowiłam wyjść z ukrycia z nadzieją, że przyjmiecie mnie do Waszej zgranej grupy sierpniowych Mam:) w skrócie napisze cos o sobie, bo Was znam bardzo dobrze;) w Grudniu zobaczyliśmy z mężem dwie kreski na teście oczywiście byliśmy bardzo szczesliwi, w ciązy jak każda miałam wzloty i upadki, nadciśnienie indukowane ciąża pare pobytów w szpitalu, wysypka hormonalna - (koszmar! nie zycze nikomu tymbardziej, że w szpitalu nie została rozpoznana i w sumie przez ta wysypke rozwiązali ciąże cięciem cesarskim), na koniec żylaki macicy i utrata dużej ilości krwi podczas cesarki. Ale wszystkie te 'przygody' odeszły w niepamięć jak 28.07.2014r. zobaczyłam swoją córeczke Emilkę, ważyła 4040g, mierzyła 54cm. Codzienne podczas karmienia czytam wasze wiadomości i cieszy mnie, że mogę poczytać co dzieje się u dziewczyn, które mają podobne 'problemy' do moich:) jestescie dla mnie skarbnicą wiedzy! Jeszcze raz chciałam się z wszystkimi przywitac:) spokojnej nocy:)

No maz juz wyprawiony do pracy ,dziecie spi ,pora napic sie kawy i szykowac rzeczy dla starszaka do szkoly -jednym slowem wrocila codziennosc :-/
Dzis tez zaczynam plan dietowy !!!za miesiac jest impreza w pracy m. Taka z dziecmi -obchodza 100lecie i chce wrocic fo formy :-/

Ania czemu stekanie ??Tomasso sie prezy ?? Ja zauwazylam ze mala sie prezy jak chce jej sie odbic ,,wtedy robi dziwne minki i zgina sie w rogala do przodu

reklama
A masujesz brzuszek?moze to pomoze :-( szkoda mi i Ciebie i Tomcia
Ja pieke Olivkowi bulke i wole miec szybciej wszystko przygotowane zeby bylo bez stresu :-)

Do góry