reklama
zapraszamy do wątku tutaj odnośnie zakupów
[h=3]ZAKUPY dla mam i Maluszków - czyli to co lubimy najbardziej!
[/h]
[h=3]ZAKUPY dla mam i Maluszków - czyli to co lubimy najbardziej!
Hejka :-)
z rana byłam z Michałem na spacerze ale dzisiaj już zimno brrr
i muszę się pochwalić, że dzisiaj czuje się lepiej :-)
KEEPLOVIN o takich rzeczach piszemy na zakupowym..
MARTUŚKA nie dostałaś L4? No niefajnie.. a co da Ci ten miesiąc w pracy?
GWIAZDECZKA spokojnie, beżowy śluz jest ok
gorzej jakby był brązowy lub krew..
MADISON u nas takie histeryczne bunty są od tygodnia na porządku dziennym
kolejny bunt pewnie..
MARTUŚKA gratuluję osiągnięć córy :-) pewnie pękasz z dumy
WYCZEKANY i właśnie tylko dobry specjalista jest w stanie odróżnić płeć..
Miłego dnia :*
z rana byłam z Michałem na spacerze ale dzisiaj już zimno brrr

KEEPLOVIN o takich rzeczach piszemy na zakupowym..
MARTUŚKA nie dostałaś L4? No niefajnie.. a co da Ci ten miesiąc w pracy?

GWIAZDECZKA spokojnie, beżowy śluz jest ok

MADISON u nas takie histeryczne bunty są od tygodnia na porządku dziennym

MARTUŚKA gratuluję osiągnięć córy :-) pewnie pękasz z dumy

WYCZEKANY i właśnie tylko dobry specjalista jest w stanie odróżnić płeć..
Miłego dnia :*
MartuŚka92
Fanka BB :)
natkusia - dostałam do 24 a pozniej niby mam wrocic na miesiac dopracy i znow zwolnienie.. bezsens!!
Martuska - wielkie brawa i gratulacje dla córki! Obie Panie na pewno bardzo dumne :-)
MartuSka92 - może za miesiąc lekarka znowu 'zapomni' ustaleń i da Ci jednak zwolnienie bez przerw. Najważniejsze to czy jesteś z niej zadowolona jako prowadzącej ciąże i czy jej uraz. A od dźwigania to powinien Cię zwolnić pracodawca, taki jego obowiązek, a nie łaska.
Natkusia - super, ze sie lepiej czujesz. U mnie tez coraz wiecej lepszych godzin.
Cwikla - jak lezenie pomaga, to sobie tego nie odmawiaj, tomu tak jedno z podstawowych zaleceń lekarzy na wszelkie dolegliwości ciazowe.
Co do odgadywania płci na tak wczesnym etapie, to mój lekarz od usg powiedział, ze to 70% i dokładnie pokazał nam na podstawie czego ocenia - tajemniczych dwóch kresek. Jeśli w pionie to jedna płeć, jeśli w
poziomie to druga, tylko nie zapamiętałam co do czego. Ale fakt, ze jakieś dwie kreseczki było bardzo dobrze widać. Dodał, ze to nie organy rzecz jasna, a jedynie zalążki.
Ja marzyłam o parce, więc choć oswoilam sie i polubilam myśl, ze my tu teraz we trzy siedzimy, to jeszcze trochę liczę na to, ze może jednak coś sie zmieni ;-)
Oczywiście - naj naj najważniejsze by były zdrowe i do terminu donoszone! :-)
MartuSka92 - może za miesiąc lekarka znowu 'zapomni' ustaleń i da Ci jednak zwolnienie bez przerw. Najważniejsze to czy jesteś z niej zadowolona jako prowadzącej ciąże i czy jej uraz. A od dźwigania to powinien Cię zwolnić pracodawca, taki jego obowiązek, a nie łaska.
Natkusia - super, ze sie lepiej czujesz. U mnie tez coraz wiecej lepszych godzin.
Cwikla - jak lezenie pomaga, to sobie tego nie odmawiaj, tomu tak jedno z podstawowych zaleceń lekarzy na wszelkie dolegliwości ciazowe.
Co do odgadywania płci na tak wczesnym etapie, to mój lekarz od usg powiedział, ze to 70% i dokładnie pokazał nam na podstawie czego ocenia - tajemniczych dwóch kresek. Jeśli w pionie to jedna płeć, jeśli w
poziomie to druga, tylko nie zapamiętałam co do czego. Ale fakt, ze jakieś dwie kreseczki było bardzo dobrze widać. Dodał, ze to nie organy rzecz jasna, a jedynie zalążki.
Ja marzyłam o parce, więc choć oswoilam sie i polubilam myśl, ze my tu teraz we trzy siedzimy, to jeszcze trochę liczę na to, ze może jednak coś sie zmieni ;-)
Oczywiście - naj naj najważniejsze by były zdrowe i do terminu donoszone! :-)
Madison -co do tajemniczych kresek , mi lekarz mówił , że jeśli jedna kreska jest wygięta to dziewczynka a jeśli obie są proste to chłopczyk , u mnie kreski są na dziewczynkę ale znów mówił że widzi jakby siusiaka …….. i sama nie wiem co mam o tym myśleć
Martuska - no w sumie masz racje :-) Ale jakoś obserwujqc mojego synka i zachwycajac sie co dzień tym jak fajny może być taki mały chłopczyk marzyłam o jeszcze jednym takim, plus dziwczynka, bo dziewczynkę tez bardzo chciałabym mieć :-)
To u mnie moze byc jak u Twojej kolezanki, ze dxiewczynki bede bardzo rozne, W przypadku ciaz dwujajowych, blizniaki nie są identyczne, a podobne poprostu jak rodzeństwo. Lekarz sie u nas na usg śmiał, ze jedna będzie bardzo ładna i wredna (nie dawała sie zbadać), a druga sympatyczna i dobrze sie ucząca ;-)
To u mnie moze byc jak u Twojej kolezanki, ze dxiewczynki bede bardzo rozne, W przypadku ciaz dwujajowych, blizniaki nie są identyczne, a podobne poprostu jak rodzeństwo. Lekarz sie u nas na usg śmiał, ze jedna będzie bardzo ładna i wredna (nie dawała sie zbadać), a druga sympatyczna i dobrze sie ucząca ;-)
-caroline-
Fanka BB :)
witajcie :-)
ufff ja dalej zmagam się z remontami.. od dwóch dni jesteśmy bez dachu - dobrze że taka piękna pogoda jest to może się wyrobią zanim zacznie padać deszcz..
ja dzisiaj jakaś jestem nerwowa.. może to remont, a może niewyspanie.. nie wiem sama..
ja mam gina w poniedziałek i już nie mogę się doczekać bo to prenatalne będą.. co do płci to nie nastawiam się.. bo z alą źle na genetycznych wywróżył i teraz się nie nastawiam :-) dla nas najważniejsze żeby byo zdrowe i będzie wspaniale!! :-)
co do ruchów to ja też podczas odpoczynku poczułam moją rybkę w środku brzusia :-)
życzę wam mniej mdłości, a więcej zachcianek :-) buziaki dziewczyny :-)
ufff ja dalej zmagam się z remontami.. od dwóch dni jesteśmy bez dachu - dobrze że taka piękna pogoda jest to może się wyrobią zanim zacznie padać deszcz..
ja dzisiaj jakaś jestem nerwowa.. może to remont, a może niewyspanie.. nie wiem sama..
ja mam gina w poniedziałek i już nie mogę się doczekać bo to prenatalne będą.. co do płci to nie nastawiam się.. bo z alą źle na genetycznych wywróżył i teraz się nie nastawiam :-) dla nas najważniejsze żeby byo zdrowe i będzie wspaniale!! :-)
co do ruchów to ja też podczas odpoczynku poczułam moją rybkę w środku brzusia :-)
życzę wam mniej mdłości, a więcej zachcianek :-) buziaki dziewczyny :-)
reklama
Madison - ja jedną mogę zaadoptować.... uwielbiam dziewczynki, są takie kochane :-) chłopczyk to dla mnie nowość i nie wiem, jak te jego klejnoty mam myć
tatuś będzie musiał się wykazać 
Caroline - szybkiego uporania się z remontem

Caroline - szybkiego uporania się z remontem