reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

Amelia - czyli coś na rzeczy jest tymi kreseczkami :-) Fajna prace maja ci od usg, oczywiście jak przekazują dobre wieści.
Ciekawe ilu z nas sie potwierdza te 'wrozby' :-)

Martuska - nie kus, nie kus ;-)

Usmialam sie z tych klejnotow i ich mycia :-) Miałam to samo w pierwszej ciazy. Chciałam dziewczynkę, ale od samego początku byłam pewna, ze będzie chłopczyk. I jedna z moich głównych zagwostek było jak ja będę go pielęgnować!? ;-)

Jak już pózniej zobaczyłam przyjaciółkę zmieniającą pieluche swojej córeczce to pomyślałam - o raju, a z tym to jak sobie poradzić? u nas to wiadomo - prosta sprawa :-)

reklama
Hej Dziewczyny ja juz po badaniu, szczegóły na wizytowym :-) Widzę , że mam sporo do nadrabiania w czytaniu heheh, lecę więc poczytać co mnie ominęło:-)

No cos musze wymyslec bo przeciez nie wroce na miesiac a za miesiac znow pojde ;/ bez sens !
a moze idz do rodzinnego :)

Co do pielęgnacji to ja włąsnie sobie m yślę, że jak będę miała syna to nei wiem jak sobie poradzę :) bo wydaje mi się, że właśnie z dziewczynką wszystko jest łatwe :)

fiuufiuu bidulko, nie denerwuj się tak ;-)

Dziewczyny macie tak? jak posiedzicie trochę i wstaniecie to tak nagle ciągnie was w brzuchu, macicy w dół? Kurcze ja jak trochę posiedzę i wstanę to takie nieprzyjemne uczucie ciągnięcia mam.

Co do ruchów to we wtorek lekarz powiedział że pierwsze ruchy mogę poczuć za jakieś 3 tygodnie i nie będzie to jakiś kopniak czy coś mocnego, tylko takie właśnie delikatne smyranie. Już się nie mogę doczekać :-)

Jestem po wizycie i na 95 % będzie chłopak i też się zastanawiam jak to będzie , nie mam doświadczenia w obsłudze tak małego sprzętu ;-), ale damy radę , przy dziewczynce wydawało się wszystko znajome , ale też łatwo nie było z początku .

Katushka - ja nie mam tak , za to mnie spojenie boli , ale myślę że to raczej normalne jest że gdzieś ciągnie czy zaboli .

Keeplovin- ale jak się zapisują ? , mnie czasem znika , jak np długo piszę posta i nie odświeżyłam strony ?

Keeplovin- ale jak się zapisują ? , mnie czasem znika , jak np długo piszę posta i nie odświeżyłam strony ?

No piszesz, piszesz, piszesz i na dole tego okienka, w ktorym piszesz co jakis czas sie pokazuje 'auto-saved'. Tylko jeszcze nie odkrylam jak odzyskac zapisany tekst.

reklama
Do góry