Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Czy któraś z Was próbowała, lub słyszała, że można je jeść???Cześć dziewczynyJ
U mnie to jest tak, że regularnie 2 razy w nocy wstaje siusiu ( praktycznie o tych samych godzinach). Poźniej przez jakiś czas się wiercę. Mąż poradził mi, bym te kwestie załatwiała szybko po omacku, żeby się za bardzo nie wybudzać. Efekt- od 5 już jestem mega wyspanaJ
Ojaka ach te zachciankiJ
Agula witajJ
Martuska chyba nie na takie zwolnienie liczyłaś… pani dr ma najwyraźniej problem z wypisywaniem zwolnień i trzeźwym myśleniem… może później zmieni zdanieJ A z ciekawości chodzisz na nfz czy prywatnie?
Fiuufiuu spokojnie, też mi się to kiedyś przytrafiłoJ Teraz piszę na boku w osobnym programie!
Ewaelinka akurat z rana pierwszy raz załapałam się na ten program Bosackiej! Warto oglądać, jak zwykle fajnie i ciekawie przedstawia informacjeJ
"O matko" można obejrzeć na tvn player![]()
Zaczęłam od- Ile kosztuje dziecko: O Matko!, Ile kosztuje dziecko? online | Oglądaj w tvn player!
Miłego dnia;-)