Cześć dziewczyny
u mnie dziś piękne słoneczko, ale siedzę niestety w domu, bo Amelka ma katar i zostałyśmy się kurować. O 16 trochę się przewietrzymy bo jedziemy do dentysty. Mała już drugi raz jedzie, pierwszy to była porażka, ledwo M ją utrzymał, dentystka nie miała podejścia. Teraz jedziemy do innego, takiego z bajkami na tv itp, zobaczymy.
Hania4123 ja mam więcej śluzu zdecydowanie niż przed ciążą.
Cwikla mnie też coś co jakiś czas zakłóje w pochwie, ufff myślałam że to coś nie tak, skoro nie tylko ja to nie jest źle.
Moni456 zdrówka dla męża, ja swojego dziś zagoniłam do odmalowania pokoiku małej, bo jutro meble nam przywożą, mała będzie miała swoje łóżko i może w końcu wyprowadzi się z łóżka rodziców...
Zdrówka dla chorowitek.
Amelia ja swojej Amelii :-) wieszam pieluszkę skropioną kropelkami oil olbas i też pomaga udrożnić nosek w nocy. Ja zaczynam już powoli stosować te plasterki na piżamkę bo moja niedługo 3 latka będzie miała.
Zazdroszczę tym które chudną... Może to nie za dobrze ale wolałabym nie tyć. Właśnie zjadłam trzy pączki mamusinej roboty, ehhh tak jak lekarze mówią u mnie będzie dziewczynka.
Co do ruchów dziecka, to ja też już czuję. Myślałam, że to jak pisałyście rozchodząca się macica, czy gazy, ale lekarka tydzień temu zapytała mnie czy czuję łaskotanie w brzuchu i że jak czuję to to już są ruchy dziecka. Czasem jak się położę wieczorem wyraźnie czuć te łaskotania. Ja też z tych z lekką :-) nadwagą i myślałam że później poczuję.
Fiufiu super ta wiosenna kompozycja, też muszę sobie zakupić i w domku ustawić.