reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
keeplovin ciekawa jestem jak się odniesiesz do tego co napisała bobofrutek...
Ja nie rozumiem jaki ludzie mają cel w takim trollowaniu :/

Trudno to nazwać trolowaniem, bo przecież nikogo nie obraza, ani nie ubliza, ale zdecydowanie ma problem i tu jej raczej nikt w tym nie pomoże.

A ja dziś sushi jadlam na kolacje. Wprawdzie tylko ogorek, albo awokado i pieczony łosoś, ale smak nadal stary i prawie zapomniany. Tak pisalyscie o serze i niedozwololonych smaczkach, ze mi sushi zachciało. Pychotka.

Ostatnia edycja:
Jaki sens ma takie zachowanie? Dziwne...
A zmieniając temat to skoro mowa o usg połówkowym to znalazłam coś takiego tu na forum: https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...aj-moze-uratowac-zycie-twojego-dziecka-19582/
nie miałam pojęcia o czymś takim, na pewno zapytam na usg połówkowym.

Nie wiem. Nie czytam. Nie chcę sie denerwować. Poza tym wychodzę z założenia, ze powinnam ufać swojemu lekarzowi i jeśli cokolwiek jest nie tak to on pierwszy to zauważy.

Beetka to ciekawe, pierwsze slysze o tym ale nieomieszkam zapytac na polowkowym o to!
Co do trolowania to u monej bratowej na forum ona rodzila w 2007 to dopiero byla akcja. Dziewczyna pisala b. dlugo...ze ma jakies dziecko i wtedy niby urodzila blizniaki. Trwalo to cala niby ciaze i potem jak dzieci chyba nie mialy roku...dobrze nie pamietam to napisala ze miala wypadek samochodowy w wyniku ktorego jeden blizniak zmarl a drugi ledwo uszedl z zyciem. Zatrzesla calym forum wszuscy jej wspolczuli a potem odezwala sie prawdziwa matka "jej" dzieci czy jakos tak to bylo w kazdym razie ktos kto nawiazal z nia kontakt bo to w skandynawii gdzies sie dzialo. Okazalo sie ze ta panna byla tam opiekunka tych dzieci nawet tak mialy na imiona i wogóle, zdjecia wstawiala obcych dzieci. Wszystko sie zgadzalo tylko ze nie byla ich matka i nie bylo zadnego wypadku. Jakos wpadla...To szok do czego można sie posunac! Nie wiem z nudow czy chora jakaś! Ludzie pewnie potem wszedzie ostrzegali zeby opiekunki z Polski nie zatrudniac;-)
Wez tu wogóle opiekunke zatrudnij po takiej akcji!:szok:

reklama
znam "akcję"
wszystko się zgadza - tylko nie miała więcej dzieci poza bliźniakami i nie Skandynawia a Niemcy.
Staramy się wyłapywać takie osoby ale niestety nie wszystkich się udaje szybko wykryć.
Dlatego czujność użytkowniczek i zgłaszanie do nas wątpliwości się przydaje.

Do góry