reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

No troche cos moglam pokrecic bo dokladnie nie pamietam ale teraz mi cos swita, ze to po tych blizniakach pisala ze jest znów w ciąży i ze podczas wypadku tez w niej byla...?? Nie wazne zresztą...rozne dziwactwa i zboczenia maja ludzie wiec trza uwazac!
Dobranoc!

reklama
Co ja tu czytam w ogóle za historie :p No fakt, dziewczyna byłą jakaś trochę "dziwna", ale staram się tak nie oceniać ludzi - a jednak czasami przeczucie się sprawdza ;)

Jejku dziś pobiłam rekord, K. miał budzik przed 5 ustawiony na wstawanie i w zasadzie rozbudziłam się wcześniej od niego i od tamtej pory nie śpię. Oczywiście nie robię nic konkretnego, leżę i oglądam różne rzeczy w internecie, mieszkania, meble, rzeczy dla dzieci etc. A mogłabym robić coś pożytecznego bo pewnie potem przyjdzie kryzys i padnę.

Słonko widzę, że już wstaje, na dworze 3 stopnie według wskazań na termometrze :D

Zadam Wam dziwne pytanie - lepsze większe mieszkanie o 10 m w beznadziejnej okolicy, czy mniejsze w fajnej okolicy ? :D Mam duży dylemat :sorry:

Co do wstawania jeszcze, już kiedyś pisałam o porannym katarze. W dalszym ciągu tak mam, nie rozumiem tego. Jak tylko się obudzę z rana "wierci" mnie w nosie, zaczynam kichać i leci katar w formie "woda z nosa" jakiś czas. Zawsze mam problemy z zatkanym nosem, chyba krzywa przegroda i coś tam jeszcze, ale to co teraz mi się robi jest...dziwne :)

Ktoś pytał o śluz - ja mam znacznie więcej, wkładki stały się moimi koleżankami.

Smaki...u mnie to zależy od dnia, jednego mam chęć na ciasto z galaretką, innego na makaron z sosem i mięsem mielonym, a jeszcze innego na wcześniej wspomniany twarożek ;) Dlatego nie wiem, czy te smaki mają coś wspólnego z czymkolwiek ;)

mniejsze w lepszej okolicy :) takie jest moje zdanie... ekonomiczny powód jest taki, że sprzeda się w razie czego szybciej i w lepszej cenie, bezpieczeństwo dzieci ponad wszystko

wiecie co nie rozumiem po co robić takie rzeczy jak trollowanie !!!!!!!!

izis myśle ,że mniejsze w lepszej okolicy :-)

wczoraj przyszli nasi przyjaciele ,zrobilismy kiełbaski z ogniska(rozpalone w kominku),zjadłam z takim apetytem,że szok a po 2 h oddałam dosłownie wszystko-oj a tak sie cieszyłam ,że juz mi przeszło :-D

a wiecie co -wczoraj weszłam do esotiqa bo maja wyprzedaże-kupić nowy cyckonosz-przed ciążą 75 B a teraz 80 C -wbiłam się w pozytywny szok :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie ...ja tez wstalam ...nadrobilam juz to co pisalyscie i jestem w szoku tym bardziej ze ja tez w niemczech mieszkam :-/
Napisze wam ze wczoraj nie zafarbowalam wlosow jakis len mnie ogarnal ,ale za to wyprobowalam nowy olejek do brzuszka :-) co prawda byl drogi i z apteki ale juz po uzyciu skora rewelacyjna :-)
Kolezance ktora pyta o mieszkanie to napisze ze mysle ze czasem warto dluzej poszukac bo nawet w dobrej dzielnicy (a tylko taka bralabym pod uwage) trafiaja sie ciekawe oferty -my tak ponad rok temu kupilismy dom i wiem ze moje dziecko jest tu bezpieczne i mam super sasiadow :-)

Izis czytalam kiedys ze katar w ciazy to przez hormony i jak nie ma innych objawow typu kaszel goraczka to trzeba z tym zyc ,ale jak zawsze zaznaczam ze lekarzem nie jestem :-*

Ostatnia edycja:
Na wątku staraczek też była jedna dziewczyna co niby dziecko przy porodzie straciła i co chwile coś złego jej się przytrafiało , pisała nawet długo i nikt by nie pomyślał że to jedna wielka ściema, człowiek myśli że już zdążył kogoś troszkę poznać a tu taki szok pisała na paru forach i w pewnym momencie zaczęła gubić się co na którym pisała . No niestety to jest net i nigdy do końca nie ma się pewności kto jest po drugiej stronie .

Beetka -poczytałam trochę wątek i się poryczałam :( , też nie słyszałam o tym .

Izis - ja też bym wybrała mniejsze w fajnej okolicy , choć 10 m to sporo :)

Ewaelinka - co to za olejek masz ?

Z tym katarem to może to faktycznie hormony, też o tym słyszałam. Dziwi mnie tylko, że rano tak mam po przebudzeniu, a wciągu dnia to tylko jak zwykle wszystko "przytkane" :D

Co do mieszkania pewnie macie rację. Nie chcemy też szukać i czekać za długo bo mamy ograniczone możliwości budżetowe, a zauważyłam w tym roku wzrost cen :no: i dwa fajn e mieszkania już nam uciekły z przed nosa (bardzo jesteśmy tym zniesmaczeni :-D ).

Jest jeszcze jeden plus tego mniejszego - mam bardzo blisko 3 koleżanki :-) i K. miałby bliżej do pracy niż z tamtego drugiego.

Wysylam fotke i sa jego dwa rodzaje jeden naturalny ,a drugi mango (niestety mango nie bylo) nie chce robic reklamy ale skore mam jak z aksamitu i nie lepi sie jak zwykla oliwka :-)

Załączniki

• 1391847250245.jpg
    1391847250245.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 42
Hej hej.
Izis ja to nie wiem co rozumiesz pod pojęciem dobra dzielnica,bo dla każdego co inego. I chyba wolalabym większe mieszkanie. Ewelinka w polsce tego nie ma
Aj mieszkam 3km od granicy z Niemcami a w ogóle nie jezdze na zakupy,bo nie mamy auta...ehhh
Trolle sie zdarzają.raz łatwiej raz trudniej wyłapać. Jak bardzo trzeba być samotnym człowiekiem,żeby tak sie zachowywac...

reklama
Do góry