reklama

Sierpniówki 2014

No ja już wrócilam z zakupów :-) torby nie kupiłam, ale za to kupiłam firankę do Martynki pokoju :-D

Natktusia na pewno u kardiologa wszystko będzie cacy! co do samopoczucia to ja też się czuję rewelacyjnie! jakbym w ciąży nie była :szok:tylko wieczorami śpiąca jestem, a rano wstać nie mogę ale poza tym to bez zarzutów :-D

Justyna super, że lepiej się czujesz

Izis ja czuję raczej w dole brzucha najczęściej po środku :-)

Idę trochę obiad podszykować ;-)wczoraj sie tego sosu nagotowałam, myślałam, ze będzie na dwa dni (tym bardziej, że ja nie jadłam, bo mnie cofało) ale mężowi i Martynie tak samkowało, że zjedli wszystko. Dziś smażę piersi z kurczaka, bo mam na nie ochotę ;-)i ryż do tego + jakaś surówka. Jak wierzyć w przesądy to rośnie mi dziewucha, bo normalnie na słodkie mam ochotę, a mięso to tylko w ograniczonych ilościach :-Dalbo sobie wkręcam, bo tak marzę o drugiej dziewczynce :-D

reklama
Kurcze, bo już miałam nadzieję, że czuję takie stuku-puku, na dole właśnie, ale tak bardziej po lewej stronie niż na środku. A już miałam nadzieję :))

Ja w zasadzie jem wszystko, tylko w zależności od dnia. Ostatnio dobrze mi wchodzą kanapki z szynką i pomidorem :) ale po walentynkach zeżarłam prawie całe opakowanie Rafaello na raz ;)
I jabłka mi bie służą, po ostatnim był szybki zwrot :)

Babeczki są super :)

Gawit, to Cię nie pocieszę, bo pamiętam, że mięso w poprzednich ciążach wcinalam :-D
Jedyne co, to nie mogłam czuć zapachu gotowania :-p

U mnie pogoda cuuuuudowna!

a i ja w końcu poczułam ruchy :tak:
Izis, ja wlasnie czuje z boku. W odległości ok 3 cm od pępka, ale pod nim ;)

Ostatnia edycja:
Izis ale to nie jest powiedziane ze to nie byla dzidzia moze twoj maluszek akurat tam sobie siedzi. Moje siedza rowno na srodku no w sumie prawie rowno jeden lekko na prawo a drugi lekko na lewo bo detektorem sprawdzam ich serducha to wiem gdzie sa. Moze faktycznie to byl maluszek tyle ze sobie uzil gniazko po lewej stronie :)

Domi - cudo, cudo, cudo :-) Ale jak to zjeść :-)

Izis - ale to nie znaczy, ze to nie ruchy co czujesz, może Twoje malenstwo tak zamieszkalo i akurat tak leży, ze teraz tam je czujesz :-)

No jeszcze nie wiem jak zjesc ale w kazdym razie te bejbiki sa z masy cukrowej wiec mozna zjesc znajac mnie to ja pewnie zostawilabym te bejbiki na pamiatke a ciacho bym zjadla :-)

U mnie ostatnio kiepsko ze slodkim ;-) wczoraj dostalam ciacho od szefa w podziekowaniu za udana konrtole i nawet jeszcze kawalka nie zjadlam a sporych rozmiarow ciacho jest chyba w 4 bedziemy je jesc tydzien hehe ;-)Zrobilam sobie fotke na pamiatke bo nawet dobrze moje imie napisali hehe:-D

reklama
Izis - na na samym początku czulam smyrania w roznych miejscach, w koncu dzidzia się przemieszcza :-)
pierwsze kopniaczki czulam juz z lewej strony, byly wyraźne, ale dzis 3 dzien spokoju i nic nie czuję:-(ani smyrania ani kopniaczkow... probowalam wczoraj dzidzia pozaczepiać, ale nie odpowiadala, zaczynam się martwic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry