reklama
kahaka - ja swojej córci nie szczepiłam.Po Opiniach moich lekarzy pediatrów. Jedynie zalecali właśnie pneumokoki - po tym jak poszła do żłobka - ale nie zdążyłam, bo była non stop chora. A teraz już ją wypisałam.
Wiki przechodziła rota - była 3 dni w szpitalu.Wymiotowała kilka godzin, bez biegunki - więc przeszła lekko bez szczepienia. A rota to jest tyle szczepów tego - że szczepienie nie uchroni przed tym wirusem.
Wiki przechodziła rota - była 3 dni w szpitalu.Wymiotowała kilka godzin, bez biegunki - więc przeszła lekko bez szczepienia. A rota to jest tyle szczepów tego - że szczepienie nie uchroni przed tym wirusem.
Witam w dzień obżarstwa
Upiekłam 32 pączki z czego ja zjadłam jeden, jakoś mnie nie ciągnie do słodkiego. Na obiad frytki z paczki szczyt lenistwa. Wizyta dzisiejsza zaliczona - szczegóły na wizytowym opisze.
Dla wszystkich kichających i smarkających mamusiek dużo zdrówka życzę.
Ja szczepiłam wszystkie dzieci ale te szczepienia obowiązkowe żadnych innych, również jestem zdania, że jednak są one ryzykowne.
Pogoda dziś nadal nas szczuje wiosną - suuuuper, w ogródku już ogrom przebiśniegów i krokusy wychodzą.
Remont się posuwa do przodu, dziś włączymy ogrzewanie, facet kładzie płytki w łazience. Nie mogę się doczekać przeprowadzki.

Dla wszystkich kichających i smarkających mamusiek dużo zdrówka życzę.
Ja szczepiłam wszystkie dzieci ale te szczepienia obowiązkowe żadnych innych, również jestem zdania, że jednak są one ryzykowne.
Pogoda dziś nadal nas szczuje wiosną - suuuuper, w ogródku już ogrom przebiśniegów i krokusy wychodzą.

Remont się posuwa do przodu, dziś włączymy ogrzewanie, facet kładzie płytki w łazience. Nie mogę się doczekać przeprowadzki.
Justyna5104
Aktywna w BB
Hej dziewczyny, ja się tylko melduje, że żyję, zaliczyłam dziś ostatni egzamin i nawet nie wiecie jaka to ulga dla mnie
teraz tylko pojedyńcze kolokwia od czasu do czasu więc nie będzie takiego nawału materiału. Ja jutro idę do lekarza a dziś porządkuje swoją stancje. Obiad dopiero zjem o 17 a robie tortille
Pozdrawiam i trzymajcie się zdrowo
reklama