Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam się niedzielnie! U mnie słoneczko rozgosciło się na dobre, czuć wiosnę:-)
Codziennie korzystam z pogody i spaceruję. Z mężem i piechem odkrywam nowe rejony!
Dzień dobry
u Nas też dziś cudne słonko, wiosna pełną parą, krokusy wybuchły pełnią kolorów i nawet w centrum miasta zrobiło się kolorowonareszcie!
Jutro wizyta juz nie mogę się doczekać.
Dziewczyny czy Wy również macie zwiększony apetyt szczególnie wieczorami?
Ja wieczorami mam napad głodu i zawsze konczy się niespotykanymi połączeniami np sałatka pomidorowa a póżniej płatki z mlekiem heh. A Wy co najchetniej podjadacie?
Miłej niedzieli!![]()

Misiura - ja nawet nie wiedziałam, że jest festiwal pizzy :-) cóż, zrobię sobie w przyszłym tygodniu prywatny.
Cycki mnie coś swędzą, mam nadzieję, że już nie rosną, bo nie ogarnę tego całego dobrobytu nie wspominając już o tym, że mi się może rozmiarówka skończyć![]()

Natkusia....
MISIURA ja ostatnio byłam i wchłonęłam 11 kawałkówmój rekord!
Biję pokłony
Ja tez wieczorami mam większy apetyt i praktycznie co godzina burczy mi w brzuchu choć wczesniej umieralam z przejedzienia. Za to rano i tak do 13 mogłabym nic nie jeść , oprócz śniadania.
Dzisiaj znowu polezalam w łóżku do 13 stej. Mimo ze wstąlam rano i zrobiłam rodzince naleśniki z truskawkami to potem łóżko wzywali niemiłosiernie. Bolący brzuch miałam wczoraj praktycznie przez cały dzien. Jakby ktoś chciał napomować go bardziej, ale on nie chciał sie rozciągnąć. Każde ubranie mnie uwieralo i uciskalo.
Dziś juz jest lepiej.
Jak wróciłam z urlopu moja pasierbica mów:" O matko ciocia jaka Ty gruba jestes, ty naprawdę jesteś w ciazy i piersi jak Ci urosły"
To fakt. Teraz juz nie ma jak ukryć brzucha. Trochę przeraża mnie obecne tempo rośnięcia![]()