reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2014

witam i ja nowe sierpniowe mamusie

Madison
sama widzisz , ze maluch jest w dobrych rękach, najważniejsze, że w porę zareagowaliście i że widać poprawę:-) Kciuki nadal zaciśnięte za szybki powrót synka do zdrowia.

U mnie wczoraj zima przeplatana z wiosną , dziś od rana jesień, pochmurna i deszczowa wrrrrr.

Jutro nareszcie mam wizytę u ginki , zobaczę malucha po prawie miesiącu heeh ciekawa jestem czy będzie w stanie podać mi pleć, w duchu mam nadzieję, że to chłopak:-)

reklama
Witam się niedzielnie :-)

Ja wczoraj przepłakałam pół wieczoru.. byliśmy u znajomych a oni się przeprowadzili do rodziców i mieszkają na dole.. my tego domu nie znamy.. Spotkanie super no i zaczęliśmy się zbierać.. G. wyszedł na klatkę schodową, która była ciemna i Michał nagle wyleciał.. poleciał w ciemność i nagle słyszymy boom i jego płacz :-( wiedziałam, że schody.. leciałam do niego i modliłam się żeby tych schodów było mało bo nie kojarzyłam żeby w ogóle tam były schody.. było 6 topni ale niestety kanty ostre.. Michaś ma siniaka na pół czoła a ja nie umiem sobie wybaczyć, że go nie dopilnowaliśmy :-(

Witam nowe mamuśki :-)

MADISON dasz radę Kochana! Już jutro jest poniedziałek :tak: a Mały jest pod dobrą opieką!

MONYA ale czad :tak::-) a ja tutaj wyskakuję z moimi górami ;-)

KAMI to powodzenia na wizycie :-) ja mam na 9 a Ty?

Miłego dnia!

cześć!

u mnie też słodko świeci pięknie, a ja niestety leżę, bo brzuch boli niesamowicie;(, a miałam nadzieje na spacerek dziś...

Kami, Natkusia powodzenia na wizytach! Ja tez bym chciała już zobaczyć szkraba mego, ale niestety dopiero 17.03 mam wizytę;/

witajcie :-)
u nas również dzisiaj pięknie i słonecznie :-) korzystamy z tej pogody całą rodzinką bo to pierwsza niedziela od bardzo dawna kiedy mój mężuś jest w domku a nie w pracy :-)
karaiwina mnie też dzisiaj brzusio pobolewa - strasznie napięty dzisiaj jest :-(
natkusia strasznie współczuję! ja też miałam wyrzuty sumienia jak mojej ali paznokietek zszedł :-( a guziorka to już nie jednego nabiła :-( głowa do góry i dobrze że tylko na guzie się skończyło! a synuś dzielny to i szybko zapomni :tak:
madison- tulę mocno! jeeeju współczuję ci strasznie tej sytuacji.. dla mamy to taka bezsilność jest okropna :-( ale głowa do góry o wszystko szybko się skończy i będziecie razem :tak:

witam nowe sierpnióweczki :-) i ja też już mam stresiorka bo jutro wizyta :tak: może uda nam się podejrzeć kto tam mieszka :-)
buziaki i miłej niedzieli :-)

Hej dziewczyny!!! I ja witam się niedzielnie:tak:
Witam nowe koleżanki:-)
karaiwina jesteś z opolszczyzny? Można wiedzieć skąd? Ja wizytę też mam dopiero 17.03 :-D
madison widzisz jest coraz lepiej odpoczywaj kochana - wiem, że Latwo się mówi ale spróbuj
natkusia ​dobrze, że skończyło się tylko na siniaku i nie martw się kochana i pamiętaj, że to nie Wasza wina
U nas pogoda cudna. Mieliśmy iść na spacer aleniestety nie uda nam się. Mała całą noc wymiotowała,:-( Dopiero około 5 usnęła. Mieliśmy nadzieję, że minęło ale niestety teraz ma biegunkę :-(i nawet na godzinę na dwór się nie da wyjść. Jeść nie chce ale dużo pije na szczęście. Jutro (jeśli nie minie) idę do lekarza - mam nadzieję, że to nic poważnego. Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli .:tak:

Ostatnia edycja:
W Krakowie niestety posępnie i pochmurnie i nic mi się nie chce, ale w sumie nie musi mi się nic chcieć, nawet obiad mam zrobiony na dzisiaj a bajzlu udaję, że nie widzę :-) Ja mam wizytę dopiero 17 marca nie mogę się doczekać :-)

Witam się niedzielnie! U mnie słoneczko rozgosciło się na dobre, czuć wiosnę:-)
Codziennie korzystam z pogody i spaceruję. Z mężem i piechem odkrywam nowe rejony!
Madison ogrom emocji:( Trzymaj się:*
Natkusia wiem jak to jest! Dobrze, że tak się to tylko skończyło:tak:
Widzę, że ciągle ktoś przybywa, bo nas więcej i więcej! Miło, że jesteście dziewczyny! Mam nadzieję, że szybko się zadomowicie;-)

Miłego dnia:cool2:

reklama
Witajcie. W Krakowie rzeczywiście jakoś buro i ponuro.
U mnie dzisiaj na obiad PizzaHut :tak:ciekawe ile kawałków uda mi się wcisnąć na festiwalu pizzy.
Miłej niedzieli dziewczyny.

Do góry