reklama

Sierpniówki 2014

witam

ktos cos pisał o pogorszeniu się pogody.. nie mówcie, wiosna pełna parą a tu by miała zima przyjść? na drzewach już pączki liści są, na moich borówkach też..wszystko by szlag trafił....

co do rtg zęba w ciąży ja miałam robione na samiuteńkim początku, nie wiedziałam jeszcze ,że w ciązy jestem. Ale miałam taki własnie ochronny fartuch na brzuchu więc mam nadzieje,że ok..

miłego dnia dziewczyny!

reklama
Witam się :-)

EWAELINKA powodzenia w myciu okien ;-) ja też mam do mycia ale jakoś nie umiem się zabrać

ATANA powodzenia w organizacji :-)

DOMI rzeczywiście jak nie urok to sraczka :sorry2:

KAHAKA powodzenia w bilansie :tak:

CARINE podobno w weekend ma być śnieg :szok: ale ja w to nie wierzę :cool2:

MADISON a Ty jak tam z samopoczuciem? Mam nadzieję, że lepiej :*

moja teściowa wzięła Michaśka na spacer o do fryzjera więc mam ok 1,5h luzu mhmmmm :-):-)

martuskaa ja również większość zimowych rzeczy upchałam głęboko w szafie i marzę, żeby już na nie nie patrzeć, a co dopiero ubierać. Ale fakt, patrzyłam na prognozy i w Lublinie w weekend ma być deszczowo i do 7 stopni maksymalnie... Tragedii nie ma ;-)

Dziewczyny, ale jestem dzisiaj niedospana. Poszłam po 22:00 spać już totalnie wycieńczona całym dniem, a obudziłam się tak jakbym przed chwilą zasypiała. I mnie tak męczy dziś, w głowie zawroty i ciągle zieeeeeeewam :-)

. raludwik obudzil sie o o 22:00 cały w dreszczach, mierzę temp. a tam 39,6 szybko do wanny schłodziliśmy go potem nurofen i okłady na czoło i karkno miał 37, w dzień juz 36,6... a dzisiaj jak mlody bóg. nie mam pojeci co to bylo... bo ani krotstek,a ni bólu żadnego, ani wymiotów.jednoznacznie kojarzylo mi sie z wyrzynającymi zębami. ..muszę mu zerknąć w gębę czy czasami 6-tki nie wyszły,bo to by pasowało. nic innego mi do gowy nie przychodzi...

nie wspominajcie o powrocie zimy. ja w to nie wierzę,wcale a wcale ;) bedzie dobrze!

Sierpniowa - mam dziś tak samo! Od pobudki coś nie działa. Strasznie osłabiona jestem. Musiałam odwołać wszelkie plany, leże i odpoczywam. A juz tak fajnie i stabilnie było...

Natkusia - u mnie zle nastroje przegnane, tylko ten dzisiejszy dołek w samopoczuciu. Mam nadzieje, ze to chwilowe. Dziękuje, ze pytasz :) Mam nadzieje, ze Ty tez przegnalas wszelkie zimowe smutki i nastrój juz wesoły :)

Fiuufiuu - to mieliście wszyscy ciężka noc. Biedny synek. Myślisz, ze juz po wszystkim? U nas tez była taka sinusoida z temperatura przy tym uchu. Wieczorem i w nocy pow 39, a rano normalnie. Tylko, ze u nas juz przed południem znowu narastalo.

Beetka, Edys - jak Wasze pociechy? Mam nadzieje, ze juz zdrowe.

Kahaka - powodzenia na bilansie!

Mialam ambitne plany towarzyskie na dziś, pierwszy raz od 3 miesięcy, a tu kurcze takie osłabienie. Trudno, trzeba przeczekać, z moimi dziewczynami nie wygram przecież ;)

Dobrze, ze chociaz słońce świeci! Miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
Witam , też słyszałam że śnieg ma spaść w niedzielę :no:

Domi - daj znać co powiedział fizjoterapeuta , mnie też by się taka wizyta przydała , coraz bardziej dokuczają mi plecy

Ewaelinka- ja umyłam dziś jedno okno …na więcej mocy brak ,

Atana - to ten Czarny Koń może się okazać całkiem fajny :tak:, jakoś nie kojarzę nic innego w NH , jedynie Zajazd Szlachecki ==========ZAJAZD SZLACHECKI - KRAKÓW========== Karczma Zajazd Szlachecki Zapraszamy do hotelu i restauracji. Oferujemy smaczne dania kuchni staropolskiej i komfortowe pokoje gościnne. Zapewniamy miłą i profesjonalną obsługę, oraz rodzinna atmosferę. K

Fiuufiuu - a nie za wysoka temperatura jak na ząbki ?? , moja miała tak dwa dni z rzędu ok 39 -40 C , po lekach spadała a jak przestawały działać to od nowa ,na trzeci dzień okazało się że anginę ropną miała , zdrówka !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry