reklama

Sierpniówki 2014

Anna daj znać co u ciebie-bardzo się denerwuję -mam nadzieję ,że będzie wszystko ok :tak:
beetka zdrówka dla małej :tak:
izis daj ankietę wypełnię :-) przepraszam cie ze nie podesłałam ci zdjęcia spodni i wymiarów ale jakoś mało czasu w tym tygodniu :sorry:

ja czuję się wspaniale-współczuję Wam wszelkich dolegliwości i życzę by wszystko przeszło,przytyłam 4 kg :-),jutro robimy teściowej urodzinową niespodziankę z okazji 60 tych urodzin,przyjedzie jej rodzeństwo ,razem 12 osób do przenocowania :szok:,potem na 18 idziemy do restauracji na balangę z orkiestrą :-)-mam tylko nadzieję ,że teściówka się ucieszy-razem nas będzie 21 dorosłych i 4 dzieci :-):-):-):-)

Miłego dnia :-):-):-)

reklama
Cześć dziewczyny :-)

W Krakowie kolejny piękny i słoneczny poranek aż wierzyć się nie chce w tą zapowiadaną zmianę pogodę i śnieg. Pożyjom... uwidim :-)

Mój też pracuje na zmiany więc niekiedy mamy pobudkę o 5 rano, okropne to, zwłaszcza w zimie, ale idzie się przyzwyczaić :-)

Anna - wszystko w porządku?

mąż dojechał :-):-)

ATANA dlatego ja nie wierzę w tą zimę ;-)

MAGDA no to będziecie imprezować :-)

CALTHA znam to :tak: mój mąż też tak pracował jak się poznaliśmy i widywaliśmy się tylko w weekendy.. pracował w dużej firmie budowlanej i jeździł po całej Polsce - lubił to :tak: po 3 latach wzięliśmy ślub.. potem zaszłam w ciąże i mój mąż zmienił pracę bo nie wyobrażał sobie widywać małego tylko w weekendy i być tatą "na chwilę".. teraz pracuje na kopalni, idzie na 6 wraca o 14 :-) brakuję mu trochę tamtej pracy ale twierdzi, że czas spędzony z nami jest cenniejszy ;-)

My już po śniadaniu.. trochę chatę muszę ogarnąć i idę z Michałem na dwór bo dzisiaj go chyba rozniesie, tyle ma energii :sorry:

Natkusia - szybko zleci, a mąż może wróci z jakąś fajną furą ;-)

ja dziś wyjątkowo źle spałam, a to dlatego, że strasznie mnie ciągneło.... myślałam, że mnie zaraz rozerwie.... oczywiście nie stresowałam się, że coś zlego się dzieje, bo ostatnio mialam tak czesto i gin mi wytłumaczył, że to wiązadła tak ciągną.... także dziś się nie wyspałam, ale na szczęscie już nie boli

Ewelinka - to babcia mega dumna:-)
Magda - najlepszego dla teściowej ;-)

ja w tej ciązy przytyłam na razie 2 kg, myślałam, że do 8 się wyrobię, ale chyba nie da rady.... i tak poprzedniej ciązy nie przebije, bo wtedy tylko 3 kg przytyłam i byłam ewenementem wśród rodziny i znajomych :-D

pozdrowienia od mojego synusia w brzuszku - kopie jak szalony

Cześć :) jak ja zazdroszczę tym dziewczyna które maja spokój, nikt nie choruje, cieszą sie ładna pogoda. Teraz ja przechodzę Rota, kibelek mój:( wzięłam smecte i liczę ze mi pomoże. Jak nie to jutro lekarz, bo już 2 dni to trwa. Powiedzcie czy Rota moze byc dla dzidzi niebezpieczny? Staram sie pic zeby nie odwodnic sie - ale troszkę boje sie o dzidke.

Edys - wydaje mi się, że nie doprowadzając do odwodnienia, nie ma większych powodow do niepokoju
moja znajoma rok temu w ciazy miala rotawirusa, trzymalo ją chyba 3 dni tak konkretnie, brala taki probiotyk trilac.... dziewczynki (bo to byla ciąza bliźnacza) urodzily się zdrowe.....
dużo zdroweczka Ci życzę

Witajcie w piatek :)

Współczuje tym, których mężowie w ciągłych rozjazdach. Wiadomo mus to mus.

Ja juz druga noc przespalam cała, do tej pory od poczatku ciazy zaliczalam jakies dwie-trzy godziny bezsennosci. Fajnie tak normalnie pospac :)

Edys - ja myśle jak Martuska - grunt zeby sie nie odwodnic, poza tym to nie jest niebepieczna wirusowka. Pij i jedz teraz solone rzeczy, jak mi poradzili w szpitalu przy odwodnieniu.

Anna - czekamy na dobre wieści i trzymamy kciuki!

reklama
Jejku, piszecie jak szalone!
anna, odezwij się
edys współczuję :/ ale uważam tak jak dziewczyny :)

Mój mąż też dużo pracuje. Codziennie wychodzi ok 7.30, a wraca 18-19. Do
tego 2 razy w tygodniu ma jeszcze noce.

U nas pogoda dalej piękna. Zaraz lecimy na pocztę (sprzedałam wczoraj 5 ubranek), potem do parku.

Mam dziewczyny do Was prośbę...te z Was, które mają Facebooka, jakby mogły udostępnić na swojej tablicy moją stronę- będę wdzięczna :) nie mogę tu wstawić linku z telefonu, jest w tym wątku "Sprzedam"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry