reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witajcie!
Ja dziś bardziej poziomo niż pionowo. Wczoraj się nabiegałam, dziś brzuszek pobolewa:-)
Jeśli chodzi o okna, nawet gdybym mogła, nie myłabym w ciąży - zawsze to jakieś ryzyko,a świat od brudnych okien się nie zawali - będzie tylko "ciemniejszy":-D
Rodzeństwa Wam zazdroszczę, bo sama nie mam. Bardzo liczę na to, że moje dzieciaki się dogadają (będzie 7 lat różnicy)!!!

Miłego dnia i więcej słonka!!!!

Hej!
kaspian ja mam rodzeństwo o 7 i 9 lat starsze i moje relacje z nimi są bardzo dobre. Mój brat teraz tez ma pierwsze dziecko i tematy mamy wspólne;) Także mojego rodzeństwa za nic w świecie bym nie oddała, a siostra choć z daleka i prawie dekadę starsza to się nie wymadrza tylko pyta o zdanie czy coś jest dalej aktualne, bo ona nie ogarnia jak to teraz wyglada;) i zawsze służy rada i doświadczeniem gdy się ja poprosi;)

Uf ja dzisiaj bardzo długo spałam. Jestem jakaś przymulona :(

Czasami myślę, że jak jest większa różnica wieku to rodzeństwo lepiej się dogaduje. Chociaż pewnie bardziej to zależy od charakteru. Moja siostra jest 11 miesięcy starsza i kiedyś w ogóle się nie dogadywałyśmy. Ona psociła, ja nie, w związku z tym częściej dostawała klapsiory. Ja się uczylam, ona olewała (zwłaszcza przed maturą). Ja byłam oszczędna i czasami coś chcialam kupić za to, a jak brakowało to rodzice chcieli dołożyć - w nagrodę, to jej musieli dać taką samą kwotę bo by nie darowała. Jak chodziła do zerówki to rodzice czasami mnie wysyłali z nią, mnie się bardzo podobało a ona była wściekła, kiedyś się poryczała i powiedziała, że nie chce mnie tam zabierać i że koleżanki jej odbieram. I ja byłam wtedy tak zagubiona i w ogóle nie wiedziałam o co chodzi i czemu ona tak mówi. Do tej pory jesteśmy całkiem inne, lepiej się dogadujemy bo razem nie mieszkamy a ona trochę dorosła. Ale do tej pory wiele nas dzieli, do tego stopnia, że K. reaguje na nią alergicznie. Oczywiście gdyby którejś się coś działo to druga w ogień skoczy. Być może to też błąd rodziców, którzy widzieli co się dzieje ale nie reagowali, nie rozmawiali, nie tłumaczyli pewnych rzeczy :)

Co do okien - nic im nie będzie jak pobędą brudne :P

Co do ułożenia dzidzi - u mnie chyba caly czas głową w dół, bo co usg to głowa na pęcherzu i łożysku :P nawet się zastanawiałam, czy te bobasy to się tam faktycznie przemieszczają :D

Witam się urodzinowo :-)

proszę, częstujcie się:

i coś do popicia:

a co najważniejsze.. dzisiaj na 14:40 wizyta :-)

KASPIAN no to odpoczywaj! ja mam siostry starsze o 15 i 17 lat (!) :tak: wcześniej jakoś nie byłyśmy za sobą ale teraz.. bardzo się zbliżyłyśmy i są mi wielką pomocą :-)

IZIS taki dzień chyba.. ponuro to i spać się chce :confused2:

ANNA kobieta zmienną jest ;-) mi też się nie chce robić czasami rzeczy, które ogólnie uwielbiam

EWAELINKA fajnie bo już dużo rzeczy będziesz mieć :-) wyprawka od A do Z jest bardzo kosztowna..

SIERPNIOWA i oby zawsze był taki humor :tak:

OJAKA zdrówka!!

ATANA nie liczyłabym na razie na słońce :confused2:

Miłego dnia :*

Natkusia, wszystkiego najlepszego :-)

tulipany_bukiet3.jpg

Załączniki

• tulipany_bukiet3.jpg
    tulipany_bukiet3.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 70
natkusia wszystkiego dobrego! Oj jak ja bym się za Twoje zdrówko napiła piwka :-)

Izis nie pisz mi o długim spaniu....błagam od tygodnia walczymy prawdopodobnie z rotawirusem w domu, syn nawet się wyzbierał (był szczepiony) i jak zaczął spać już cała noc to mąż zaczął wymiotować i tak ja już zapominam czym jest spanie...i w dodatku po 2 x wstaje na siku :-)

Co do przyjmowania rzeczy to moj maz tez byl taki przy pierwszej ciazy -wszystko musialo byc nowe ,a teraz patrzy na to troche inaczej bo toleruje to chodz i tak zaznaczyl ze jak bede gdzies szla to bedzie trzeba ksiezniczke odstawic :-) ja sama od siebie tez jeszcze nic nie kupilam ,,,jeszcze poczekam -za to nadrobilam dzis dla syna bo on to ma wiecznie jakies braki albo wyrosniete albo kolana przedarte -zwariowac mozna :-/ takze zakupy spodni koszulek i bluz zaliczam do udanych :-D wlasnie czekam na niego pod szkola i mam nadzieje ,ze mu sie tez spodoba bo to troszke ciezki charakterek heeheh

reklama
natkusia 100 lat:)

ja nie mam nic z wyprawki.Dopiero jak w czerwcu wroce do pl to zabiore sie za zakupy, dobrze,ze po siostrze bede miec dosc duzo ciuszkow wiec nie panikuje jakos.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry