ewcol3
Fanka BB :)
Witam po weekendzie moje WY rozgadane mamusie. U mnie humoru w weekend brak. Miałam jakieś gorsze dni, wszyscy domownicy to odczuli, aż mi wstyd tak się wszystkiego czepiałam i o wszystko pretensje. Dobrze, że chociaż widzę, że zachowywałam się okropnie. Dziś już ok, też mi brakuje tej godziny.
Ewelinka - podziwiam cierpliwość, ale nie pozwól sobie wejść na głowę.
Anna - super, że dałaś radę z przeszłością i teraz jesteś taką fajną babką. Głowa do góry, piersi do przodu i nie daj się nikomu stłamsić
Co do uprzejmości osób trzecich, to raz mi się zdarzyło ostatnio w kolejce do laboratorium - miłe zaskoczenie.
Mi po porodzie nikogo więcej nie będzie potrzeba i tak będę miała tłok. W końcu to będzie czwarte dziecko w mojej rodzinie. Jeśli będę potrzebować pomocy to mam córki, już duże zresztą. Potrafią się zająć domem, a jak trzeba będzie to i mną się zajmą. (uroki dużych dzieci).
Nie pamiętam co komu miałam napisać
. W każdym bądź razie gratuluję ruchów maluszków, rozpoczęcia 6 miesiąca oraz 5 i .... buziaki dla wszystkich.
Ewelinka - podziwiam cierpliwość, ale nie pozwól sobie wejść na głowę.
Anna - super, że dałaś radę z przeszłością i teraz jesteś taką fajną babką. Głowa do góry, piersi do przodu i nie daj się nikomu stłamsić

Co do uprzejmości osób trzecich, to raz mi się zdarzyło ostatnio w kolejce do laboratorium - miłe zaskoczenie.
Mi po porodzie nikogo więcej nie będzie potrzeba i tak będę miała tłok. W końcu to będzie czwarte dziecko w mojej rodzinie. Jeśli będę potrzebować pomocy to mam córki, już duże zresztą. Potrafią się zająć domem, a jak trzeba będzie to i mną się zajmą. (uroki dużych dzieci).
Nie pamiętam co komu miałam napisać
. W każdym bądź razie gratuluję ruchów maluszków, rozpoczęcia 6 miesiąca oraz 5 i .... buziaki dla wszystkich.
Ale dziwi mnie, że rodzice małego nie zwracali mu uwagi. Nie wyobrażam sobie dziecko puścić w samopas u znajomych i się relaksować przy tym.