reklama

Sierpniówki 2014

Madison - oby jutro był lepszy dzień:tak:

Martyna - spróbuj tego medidermu MEDIDERM Krem 500g - Dermokosmetyki do ciała | AptekaGemini.pl , moja też miała przepisywane wszystko jak leci , i nic nie pomagało , z tym że na raczej na ciele niż buźce miała zmiany , pamiętam jak dostała elidel , tubka taka mała że na jeden raz starczy a cena kosmos : / , jeszcze żeby coś pomogło . Może niech teściowa zapisuje co mu podaje do jedzenia ? ja swego czasu prowadziłam taki dzienniczek w nadziej że wyłapię po czym ma największy atak .

Natkusia - ja też steryd tylko w krytycznych sytuacjach , co z tego że pomagają jak za chwilę to samo

Monya - świetnie wyglądasz :tak:

Ojaka - trzymam kciuki za p- kole :) , a z tym czopkiem to u nas wszystkim rozdawali :)

Sierpniowa - tulę :) , a nie możesz iść na l4 już ?

reklama
Witam sie i ja. Mam ten sam problem markenkus, z tym ze ja budze sie ok 5 na siku, godzinę wisze na tel i przeglądania forum, a potem śpię do 11, ale cóż wolno mi. W końcu doktor kazał odpoczywać.
Udanego i słonecznego dnia dla wszystkich mamusiek!

Witajcie !!!wczoraj popoludniu moj Oliver zwinal mi telefona i teraz nadrabiam -oczywiscie widze ze kawy mi nie starczy hihihi:-/

Ojaka -ogladalam przejsciowo w sypialni bo tam mam niemiecki tv ,na dole przewaznie wlaczona polska cyfra takze z polska tv tez jestem na biezaco -a co do tej Polki to musze przyznac ze rewelacyjna i uroda i glos pobila wszystkich !!!!
Marlenkus -hihi to telefonik bedzie Ci blikal caly czas ;-)
Monia -zdrowia dla corci !!
Edys -ja tez o tym mysle ,bo u nas jest tradycja ze tata informuje sasiadow ze mama wraca i oni szykuja niespodzianke nad drzwiami rozwieszaja ciuszki skarpetki i napisy typu"witamy w domu"-juz rozmawialam z moim zeby na ten dzien przygotowal jakis poczestunek i grilla bo napewno yroszke tych ludzi sie przewinie ,ale ja uwazam ze to mile ze cos takiego robia dlatego chce moja ksiezniczke wystroic :-D i tez o tym mysle
Madison masakra rodzic z inna kobieta to musialy byc efekty jejku ja tak nie chce !!!jejku sen ze mna hahah czuje sie zachwycona -a co do wynikow to ja lykam komplet z femibion (nie wiem czy w pl tez jest)to dla ciezarnych no i kazala dodatkowo zelazo bo to za malo -boje sie ale mam nadzieje ze nadrobie ten niedobor no i moze przez to te skurcze :-/
Kami ,a kiedy masz wyniki matury??licze ze sie pochwalisz :-)
Sierpniowa mam nadzieje ze dzisiejszy dzien bedzie juz pozytywny :-*Monya sweet focie sa super ,a kolor rewelacyjny !!!
Misiura to zmykaj na l4 odpoczynek Ci sie tez nalezy !!!!
Marlenkus dokladnie tak jak piszesz ,nie pracuje ,obijam sie w domu i siedze na bb hihihi,a co dobra to odmiana od pracy ;-)
Fiufiu kciukasy za glukoze &&&&&
Gorgusia ,Asiolek ,Angie ale wy tu smaki robicie jak nie arbuzami ,lososie albo ciasta hihihi az zapachy czuje
Kahaka -a moje tak jak na poczatku byly twarde i napuchwy tak teraz jakby nigdy nic -mam nadzieje ze jeszcze sie napapuja bo to jedyny czas kiedy moge powiedziec ze mam cycki :-D

Marlenkus ,Karaiwina witam z rana:-*
Ja nadrobilam chyba wszystko ,rece mi odpadaja od pisania i stwierdzam ze podobnie jak Natkusia jechalam strona po stronie i STWIERDZAM ze naszej Natkusi nalezy sie jakis puchar!!!!!ja chyba wiecej tego nie powtórzę bo to nie lada wyczyn hihihi rece mi zdretwialy :-/

Edys ja pewnie też będę miała głównie bodziaki i pajace. Najpraktyczniejsze chyba to będzie:tak:. Zresztą mam pełno ciuchów ale jeszcze nie poukładanych bo brak miejsca:-). Dopiero po tym remonciku będę dokładnie wiedział co mi jeszcze trzeba.
Atana coś wyjściowego musi być obowiązkowo;-) ja też na początku miałam jedną sukienke. Z czasem jak podrośnie to będzie można szaleć:-)
Caltha też czasami zastanawiam się co te dziewczyny piszą tak jak szalone;-) i najważniejsze kiedy mają czas:-p Ja czasem z ledwością wejdę na 10 - 15 minut by czytać w miarę na bierząco - po porodzie to w ogóle chyba będę "weekendową" sierpniówką:laugh2:
Mieszankę neizłą zrobiłaś sobie z jedzeniem;-)
Cwikla nie przejmuj się tym sprzątaniem tak;-) każdemu od czasu do czasu należy się dzień lenia (może być i nawet dwa dni):-) a jak masz ochotę i nie będzie Ci przeszkadzać to wykorzystaj teściową:tak:
Martyna93 Natkusia oj biedne te Wasze dzieciaczki z tymi alergiami.:-(
Monya81 śliczna fryzurka :-)
Ojaka trzymam kciuki za przedszkole - może akurat się uda:tak:
Sierpniowa tulę mocno oby dziś było lepiej kochana:tak:
Misiura dbaj o siebie i oby choróbsko minęło :tak:
Fiufiu kciuki za glukozę i za lepszy chumorek:tak:

No doczytałam.
Dziś coś miałam straszną noc. Nie mogłam w ogóle zasnąć a jak już się udało choć na chwilę to budziłam się z dziwnym lękiem:szok:.
Nie śpię już od 5. Obudziłam się z mega zgagą i mdłościami:szok: Mam nadzieję, że to tak jednorazowo.
Zasnąć nie mogłam więc stwierdziłam, że odpiszę Wam póki mała śpi. Wchdzę na forum a tu proszę laski już piszą:-D
Po wczorajszej wizycie u lekarza z małą jestem mega zadowolona. Najważniejsze, że mała już zdrowa :tak: A po drugie lekarka ma super podejście do dzieci. Mała zawsze z płaczem szła do lekarza a odkąd zmieniłam pediatre nie ma problemu:tak:. Babka pokazała jej co i jak na mnie, dała naklejke. A na wyjście mała jej pomachała i "wysłała" buziaka:szok:. Jestem normalnie mega dumna.

Ostatnia edycja:
Monia tacy powinni byc lekarze !!!!z podejsciem ,odczulam to ostatnio z moim Oliverem u dentysty -tak sie nim zajal ze maly dal sobie zastrzyk zrobic i pozniej sie jeszcze razem hihotali z odkurzacza do sliny -szok szok nie wierzylam co widze

Masz rację. Każdy lekarz taki powinien być. No ale niestety są różni ludzi i w większości przypadków liczy się ilość i kasa a nie powołanie i żeby dzieciaczki nie miały "traumy"

Karaiwina jeśli tak to pewnie;) Ja już raczej nie dosypiam, ale ja zawsze mało snu potrzebowałam. Rano mam czas na neta, gazetkę, domowe obowiązki. Do godziny 9 jestem już obrobiona. Potem pilnuję siostrzeńca albo mam dzień dla siebie:)
Ja z tych co ciągle w ruchu;) Choć muszę przyznać, że coraz częściej sobie chwilami poleguję:)
Ewaelinka miłe powitanie;) I jak dla mnie całkiem nowy- niespotykany zwyczaj!
Caltha długo jeszcze będziesz pracować?
To witaj monia wśród buszujących od rana ;)

Dzień dobry ;)
Pospałabym jeszcze, ale Agatka nie dała...
Mój mąż dzisiaj znowu zostaje w pracy na noc, więc wróci dopiero jutro wieczorem. Już mu powiedziałam, że ma ograniczyć te dodatkowe godziny, bo coraz ciężej mi samej z małą.

Monia, wysłałam Ci wiadomość.
Gorgusia, dzięki za przepis :)
Ewaelinka miły zwyczaj z tymi sąsiadami. Ja to nawet nie znam nazwisk swoich, tylko jednej pani. Ludzie się zamykają w swoich mieszkaniach i nie interesują się innymi. Kiedyś było inaczej. Z moimi rodzicami odwiedzało się sąsiadów, mówiło się "ciociu, wujku".

reklama
Kahaka ja do tej pory mam tak ze jak jade do rodzicow to mam tam w klatce same ciocie hihih i mowie tak do teraz :-)tutaj znowu to jest do d... bo tu dzieci mowia do wszystkich po imieniu ,np.starsza sasiadka (70lat) a moj maly do niej Anette wola :-/ w przedszkolu pani tez jest po imieniu dopiero w szkole mowia do nauczycielki Pani i nazwisko ,,,,na poczatku nie moglam tego sluchac bo wydawalo mi sie ze moje dziecko jest "jakies nie wychowane" ale tutaj naprawde to jest norma i pomalu z tym sie pogodzilam -wszyscy do wszystkich po imieniu ,a ja wybrelam ze mowie "sasiadko"bo mi tak glupiooo mowic do ludzi starszych odemnie o 30 lat na ty ,,,moj z tego sie smieje i on oporow nie ma -bo tu tak jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry