reklama

Sierpniówki 2014

Monya - wiem :) tylko o taką pozycję zazwyczaj chodzi . Może z nim pogadaj :-) , ja się od 2 tyg męczę , przy dłuższym siedzeniu lub staniu okropnie mnie boli prawy bok , i nie powiem miło by było jakby sobie znalazł inną miejscówkę :)

Madison - że Ci się chciało :) , mam lateksowy i jest ok , wady ? cena :-)

reklama
Fiuu mąż spadł z ostatniego stopnia na schodach. Po prostu złe stanął i jak sie okazało skręcił kostkę. Teraz ma odpoczywać wiec w ramach tego relaksu zrobił grilla na działce wlasnie wróciliśmy obzarci karkowka i kiełbasa.

A my dziś na meczu Legia- wisła byliśmy. Antek baaaardzo się emocjonowal i kopał aż pisnęłam kilka razy. Wydaje mi się że jest nadal głową w dole. Kopie głównie z prawej strony brzucha.

witam:rofl2:
ja dzis cos cala noc spac nie moge,Aleksi daje kopy takie tez przez cala noc ze hej...nocne dziecko chyba bede miala:baffled:
poszlam wiec po laptopa bo mi sie nudzi:-D

mi tez polozna po porodzie w domu kazala krocze pokazac..to chyba standard.musza sprawdzic czy jest ok...jakos specjalnie mnie to nie szokowalo .....
w calym domu wali mi silikonem,mam na full otwarte okno bo wytrzymac sie nie da....niech ten remont sie juz konczy.....

Witajcie
Karaiwina -mam nadzieje ze kostka meza szybko wroci do sprawnosci !zdrowka dla niego !!!
Gorgusia u mnie w domu tez pilka na pierwszym miejscu meza ,,,my to chetnie na borussie jezdzimy :-)
Carine witaj wczesna pora,takie opary nie sa zdrowe ,ubierz sie i wystaw na swierze powietrze

Dziewczyny tak wstalam dzisiaj z takim niefajnym uczuciem :-( tak sobie mysle ze pisze caly czas jak jest tu u mnie i moze wy tego nie chcecie :-/ napiszcie mi prosze jak tak jest ,ale dla wytlumaczenia ja to tylko czysto porownuje i pisze albo pytam z ciekawosci ..

A jeszcze co do poloznej to mnie tez zaskoczyla jak kazala mi majty sciagnac hihihi nie spodziewalam sie tego ,ale przezylam ......mi bardziej glupio bylo jak przyszedl weekend ona u mnie w sobote rano jest a za drzwiami tam i spowrotem ktos sie kreci ,a ja mowie ze dzis mamy dodatkowego goscia bo Micha wczoraj oblewal narodziny malego i kuzyn spal u nas ,a ona i prawidlowo ,,,,ale jak potrzebowala wody i poszla ze mna do kuchni a tam stoja zwloki dwoch mężczyzn w samych slipkach to mi bylo tak glupio ,ona sie tak zaczela smiac ,ze widac ze syn zostal porzadnie oblany -myslalam ze ich zatlucze ;-)

Hej hej
O dziwo jestem już wyspana :O reszta rodziny jeszcze śpi.
dziś jedziemy na wesele do Radomia, Agatka zostaje z moją mamą.

Ewaelinka pisz pisz co chcesz :)
W poniedziałek jest ten pogrzeb. Moja mama mówi, że mam nie iść, bo ja z tych mocno przeżywających i teraz się zastanawiam. Fakt, że jakoś mi się nie spieszy, żeby tam iść. Może tylko męża wyślę.
W ogóle wszystko na raz mamy - w poniedziałek też mamy od rana ekipę od szafy. W końcu po 4 latach będę mieć szafę z lustrem :D do tej pory miałam tylko lusterko w łazience, a żeby zobaczyć więcej niż głowę, przeglądałam się w piekarniku...:D

MAdruszka milej lektury :-)
Kahaka -udanej zabawy !!
A nad pogrzebem zastanow sie ,bo to naprawde sporo emocji ,ktore akurat nie sa Ci teraz potrzebne tym bardziej ,ze jestes z tych bardzo przezywajacych .
A co do piekarnika to sie usmialam heheh udana jestes :-)

Ja zaliczylam pilates wanienny -masakra -na Was tez tak dzialaja hormony ,ze musicie sie tak czesto kosic ??:-/
Dziś w planach popoludniowych mamy zamiar jechac po lozko i moze jakies komody dla malego do pokoju no i farbe lateksowa :-D jejku dwa lata tu mieszkamy a tam te sciany wygladaja jak z przed wojny no i trzeba mu zrobic jakos ten pokoj

Witam się serdecznie z rana i ja. Pierwszy raz przez całą ciążę wczoraj naprawde się obrzarlam jak swinia.4 kawalki domowej pizzy banana i loda na patyku do tego. Po pizzy zachciało mi się strasznie owoca. A po owocu cos slodkie. Jeju ze dwie godziny sie meczylam.
Ewa ty chociaż możesz powiedzieć jak jest u ciebie, bo ja niebardzo hihi. Na nastepnej wizycie bede sie starała dowiadywać. Tak co bym na idiotke niewyszla.
Jesli chodzi o pogrzeb, ciężarna niepowinna chodzić na żaden. To są zbytnie emocje dla niej i dziesiątka.
Kahaka ja tez dlugo bez dużego lustra zylam hihi. Ja to sie szlam w samochodzie przygladac.
Leze sobie w wyrku, tu dochodzi 8 a mi sie nic niechce. synek po 2 chce isc na jakas wycieczkę z kościelnego kolka, maja wrucic kolo 7 a ja niechce byc w sobote sama :'( ... ślubny zaraz znika do pracy bedzie okolo11 w nocy. I co ja mam sama robic?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry