Witajcie
Karaiwina -mam nadzieje ze kostka meza szybko wroci do sprawnosci !zdrowka dla niego !!!
Gorgusia u mnie w domu tez pilka na pierwszym miejscu meza ,,,my to chetnie na borussie jezdzimy :-)
Carine witaj wczesna pora,takie opary nie sa zdrowe ,ubierz sie i wystaw na swierze powietrze
Dziewczyny tak wstalam dzisiaj z takim niefajnym uczuciem :-( tak sobie mysle ze pisze caly czas jak jest tu u mnie i moze wy tego nie chcecie :-/ napiszcie mi prosze jak tak jest ,ale dla wytlumaczenia ja to tylko czysto porownuje i pisze albo pytam z ciekawosci ..
A jeszcze co do poloznej to mnie tez zaskoczyla jak kazala mi majty sciagnac hihihi nie spodziewalam sie tego ,ale przezylam ......mi bardziej glupio bylo jak przyszedl weekend ona u mnie w sobote rano jest a za drzwiami tam i spowrotem ktos sie kreci ,a ja mowie ze dzis mamy dodatkowego goscia bo Micha wczoraj oblewal narodziny malego i kuzyn spal u nas ,a ona i prawidlowo ,,,,ale jak potrzebowala wody i poszla ze mna do kuchni a tam stoja zwloki dwoch mężczyzn w samych slipkach to mi bylo tak glupio ,ona sie tak zaczela smiac ,ze widac ze syn zostal porzadnie oblany -myslalam ze ich zatlucze ;-)