Madison to trudne decyzje Cię czekają przedszkole to zawsze trudny wybór. Nie forsuj się.
Atana ja niestety muszę się przyznać, że ja te koszule w dziecięce paprochy kocham

naprawdę uwielbiam te miśki.... jestem teraz taki antysex i uwielbiam te infantylne koszulaki

bardzo mnie rozśmieszają
Naktusia jedz i trzymaj się dzielnie.... może to tylko przepowiadające i za chwilkę minął!!!! i odzywaj się koniecznie coo i jak!!!!!
Cwikla - dzikusa też mam tylko moja ma już niemal 9 lat... socjalizuj jak najprędzej bo będą kłopoty!!!!
Ok wątróbka się dusi z cebulką i marchewką

)))))))) potem obiorę młode ziemniaczki i posiekam koperek... a surówka zielona sałata, rzodkiewka, ogórek

)))))
Maja ma krupnik a ja botwinę...
No i standardowo kupiłam arbuza!!!!!
Mi brzuch najbardziej twardnieje wieczorami i wtedy też w dole mnie boli i ciągnie... tylko, że zazwyczaj jedna nospa i leżenie z podkulonymi nogami - daje efekty...
Ale martwią mnie inne dolegliwości.... całą prawa noga biodro i kręgosłup w odcinku lędźwiowym bolą i odmawiają posłuszeństwa... a ja jeszcze mam 3 miesiące przetuptać...
Do tego brzuszek mam naprawdę wielki... i boję się, że będzie jeszcze większy a ja już czuję się maksymalnie napięta ...