reklama

Sierpniówki 2014

No coz ja jednak mysle ze nie kazdy glupek, bo do zdania teorii trzeba znac j. wloski ale niech i tak bedzie ze jestem z tych wszystkich glupkow. a jezdzic mozna z foglio rosso.

Asiolek na wszelkie takie bole przypominajace tez rwe kulszowa maja wplyw nabyte kg i hormony, co do kg sama wiesz ile na +, a hormony bez watpienia buzuja. dochodzi bol plecow bo sie zmienia srodek ciezkosci.
Rozejscie panewki biodrowej :) a pozniej co bedzie rozejscie kosci udowej czy piszczeli???

Tutaj o bolaczkach III go trymestru Zmiany w trzecim trymestrze ciąży - Enfamil

ja to pomalu dochodze do wniosku ze rozmnazac sie trzeba bylo przed 30 -ka. teraz mnie bardziej boli, denerwuje i inne cuda wianki

Ostatnia edycja:
reklama
O raju, to gdzie jestem ja??? Bo ja bym po włosku nie zdała :) Za to włoski sposób jazdy podoba mi całkiem ;)

Na rwe kulszowa moga pomoc jakies specjalne ćwiczenia rozciagajace dla ciężarnych. Moja gin ciagle mnie z tym męczy. A najlepiej to porod ;) Potem wszystko wroci do normy :)
No niestety wiek robi swoje, coz począć :)

Natkusia - wystraszylas mnie bardzo i humor mi sie popsuł od razu. Jak ja nie cierpię tej samoooceny - bol ok czy nie, jechać czy polezec. Brrrrrr. Boje sie, ze cos przeocze, a przecież jakby jeździć z kazdym większym bólem to mozna by z IP nie wychodzić.
Trzymam kciuki, zeby wszystko było ok i zeby Cie nie zatrzymali.

I przez te wieści znowu leże grzecznie.
Niech juz bedzie połowa lipca!!!!

Madison tutaj prawdziwe zagrozenie stanowia panowie i panie po 70 kierujacy pojazdami mechanicznymi jak i rowerami, gluche to to, ledwo widzi problemy ze sluchem i koordynacja.

Poza tym masz racje Wloch to potrafi, my ciagle mamy problemy na parkingach bo lancia ypsilon zajmuje 2 miejsca parkingowe, a my ze scudo musimy sie wmontowac w 1 miejsce

Pocieszające jest to, że to typowe dolegliwości dla ciężarnych... a mniej, że jeszcze 3 miesiące trzeba poczłapać i dać radę.

Co do wieku to rzeczywiście przed 30 najlepiej urodzić wszystkie dzieci :) ale to już nie te czasy.... warunki materialno-bytowe itd. nie są sprzyjające... macierzyństwo to zawsze wyzwanie... ale też się czuję stara w tej ciąży... a przynajmniej już nie taka młoda ihihihi :)

No Natkusia ja też się wystraszyłam.
Zadzwoniłam do lekarza i kazał wziąć wiecej nospy i ciepłą kąpiel i zjeść czekoladę i obserwować. Wszystko zaaplikowane. Po czekoladzie Kostek się zaktywizował więc troszkę sie uspokoilam. Leżę i czekam. W międzyczasie próbuję dodzwonić sie do mojej położnej, żeby zapytać się o jej zdanie, oraz o to kiedy będzie na tyle źle ze mam przyjechać na IP.
Zmęczona jestem tym złym samopoczuciem okrutnie.

Ostatnia edycja:
Natkusia- mocno trzymam kciuki i czekam na wieści!

Ja mam skurcze 2-3 dziennie. Najczęściej jak gwałtownie wstanę z siedzenia, leżenia. Ten skurcz nawet widać,bo brzuch tak się do przodu wysuwa i się podnosi.

Ja dziś w pracy do 15,a później nie mamy żadnych specjalnych planów.

Misiura hehehe te sposoby zawsze dzialaja;-)
Natkusia jestem z Toba z Wami !!!!!!
Monya lez kobito !!!!

A ja tak na marginesie dodam ze dziekuje za kciukasy bo basen wygralam :-D takze brzuchatki jak upal to zapraszam -zmiescimy sie wszystkie :-D

reklama
Ewaelinka tylko nalej wczesniej wode zeby ciepla byla bo w morzu ostatnio jak badalam byla lodowata, jutro znow bede sprawdzac :-)
A wielorybem sie nie czuje, nie mam kompleksow na temat mojego wygladu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry