• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniówki 2014

No coz ja jednak mysle ze nie kazdy glupek, bo do zdania teorii trzeba znac j. wloski ale niech i tak bedzie ze jestem z tych wszystkich glupkow. a jezdzic mozna z foglio rosso.

Asiolek na wszelkie takie bole przypominajace tez rwe kulszowa maja wplyw nabyte kg i hormony, co do kg sama wiesz ile na +, a hormony bez watpienia buzuja. dochodzi bol plecow bo sie zmienia srodek ciezkosci.
Rozejscie panewki biodrowej :) a pozniej co bedzie rozejscie kosci udowej czy piszczeli???

Tutaj o bolaczkach III go trymestru Zmiany w trzecim trymestrze ciąży - Enfamil

ja to pomalu dochodze do wniosku ze rozmnazac sie trzeba bylo przed 30 -ka. teraz mnie bardziej boli, denerwuje i inne cuda wianki

Ostatnia edycja:
reklama
O raju, to gdzie jestem ja??? Bo ja bym po włosku nie zdała :) Za to włoski sposób jazdy podoba mi całkiem ;)

Na rwe kulszowa moga pomoc jakies specjalne ćwiczenia rozciagajace dla ciężarnych. Moja gin ciagle mnie z tym męczy. A najlepiej to porod ;) Potem wszystko wroci do normy :)
No niestety wiek robi swoje, coz począć :)

Natkusia - wystraszylas mnie bardzo i humor mi sie popsuł od razu. Jak ja nie cierpię tej samoooceny - bol ok czy nie, jechać czy polezec. Brrrrrr. Boje sie, ze cos przeocze, a przecież jakby jeździć z kazdym większym bólem to mozna by z IP nie wychodzić.
Trzymam kciuki, zeby wszystko było ok i zeby Cie nie zatrzymali.

I przez te wieści znowu leże grzecznie.
Niech juz bedzie połowa lipca!!!!

Madison tutaj prawdziwe zagrozenie stanowia panowie i panie po 70 kierujacy pojazdami mechanicznymi jak i rowerami, gluche to to, ledwo widzi problemy ze sluchem i koordynacja.

Poza tym masz racje Wloch to potrafi, my ciagle mamy problemy na parkingach bo lancia ypsilon zajmuje 2 miejsca parkingowe, a my ze scudo musimy sie wmontowac w 1 miejsce

Pocieszające jest to, że to typowe dolegliwości dla ciężarnych... a mniej, że jeszcze 3 miesiące trzeba poczłapać i dać radę.

Co do wieku to rzeczywiście przed 30 najlepiej urodzić wszystkie dzieci :) ale to już nie te czasy.... warunki materialno-bytowe itd. nie są sprzyjające... macierzyństwo to zawsze wyzwanie... ale też się czuję stara w tej ciąży... a przynajmniej już nie taka młoda ihihihi :)

No Natkusia ja też się wystraszyłam.
Zadzwoniłam do lekarza i kazał wziąć wiecej nospy i ciepłą kąpiel i zjeść czekoladę i obserwować. Wszystko zaaplikowane. Po czekoladzie Kostek się zaktywizował więc troszkę sie uspokoilam. Leżę i czekam. W międzyczasie próbuję dodzwonić sie do mojej położnej, żeby zapytać się o jej zdanie, oraz o to kiedy będzie na tyle źle ze mam przyjechać na IP.
Zmęczona jestem tym złym samopoczuciem okrutnie.

Ostatnia edycja:
Natkusia- mocno trzymam kciuki i czekam na wieści!

Ja mam skurcze 2-3 dziennie. Najczęściej jak gwałtownie wstanę z siedzenia, leżenia. Ten skurcz nawet widać,bo brzuch tak się do przodu wysuwa i się podnosi.

Ja dziś w pracy do 15,a później nie mamy żadnych specjalnych planów.

Misiura hehehe te sposoby zawsze dzialaja;-)
Natkusia jestem z Toba z Wami !!!!!!
Monya lez kobito !!!!

A ja tak na marginesie dodam ze dziekuje za kciukasy bo basen wygralam :-D takze brzuchatki jak upal to zapraszam -zmiescimy sie wszystkie :-D

reklama
Ewaelinka tylko nalej wczesniej wode zeby ciepla byla bo w morzu ostatnio jak badalam byla lodowata, jutro znow bede sprawdzac :-)
A wielorybem sie nie czuje, nie mam kompleksow na temat mojego wygladu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry