reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Hahaha dziewczyny jak tylko dojdzie to zostanie rozlozony i woda napuszczana bo wode studniowa ogrzac to potrwa a somo napełniania to ze 2dni pochwale sie moim nabytkiem -jestem zachwycona bo w sklepie nowy koszruje ok 480eu a ja nowy w kartonie wylicytowalam za 177eu plus 30 eu koszta przesylki czyli ponad 200eu mam w kieszeni :-)

Załączniki

• 1399725510432.jpg
    1399725510432.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 52
Dzwonilam do położnej. Mam wypić szklankę soku słodkiego jeszcze i obserwować. Jeśli bol brzucha się utrzyma do wieczora i ruchy nadal będą mało satysfakcjionujące to mam przyjechać wieczorem na IP. Poleciła rownież zeby wziąć oprócz dokumentów kanapki i picie bo pewnie poczekam na badanie 2-3h.

A wiecie co mnie sie przypomnialo? ze ja rodzic poszlam na piechote, nie wiem jaka moze byc odleglosc (Katushka pomoz wiezowce na woj.polskiego ile moze byc do szpitala) moze 500 m, skurcze mialam od jakiejs 22, cala noc sie bujalam w lozku, o 7 rano bylam umyta i gotowa do drogi:tak:. Pomalutku pomalutku 1 listopad ludzie na cmentarz ja do szpitala, jak juz sie doczlapalam to 2 papierosy wypalilam jeden po drugim (cala ciaze nie palilam). Grunt ze doszlam, i tak teraz mysle ze moj ex to byl glupszy ode mnie i czemu po taxi nie zadzwonil nie wiem. Fakt ze o 12 juz bylo po:-)

Monya odpoczywaj ,lez i czekam na wiesci bo dzis cos nieciekawy dzien i Ty i Natkusia az mnie strach oblecial -staraj sie w miare mozliwosci informowac nas co i jak -bo chyba tu zbzikujemy

Szukam właśnie kwatery na wakacje we Władysławowie....planujemy wyjazd z 24 na 25.06. Liczę na to,że wszystko będzie ok i będziemy mogli się wyrwać na te kilka dni...Tak się nie mogę doczekać!!!
Macie jakieś plany wakacyjne?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry