Natkusia dobrze ze lepiej jest nie gorzej! Trzymam mocno za was kciuki! Naprawdę współczuję tych stresów ale widze ze ty strarasz sie naprawdę byc dzielna i tak trzymaj!
Betka odezwij się!
Anna mam nieraz strasznie dosc tego minecraft ale wiesz...w sumie co mam zrobić całkiem nie zabronie a w sumie wole to niz jakieś rombanki brutalne, w ktore na szczescie nie gra. A wiem ze z takiego tortu bedzie radość dla niego i kolegów:-)
Lilith ja mam czasem tak ze jak mala sie odwoci chyba to kopie po żołądku i zebrach i wtedy mi jakby niedobrze jest i taki ucisk ale ja mam najczęściej wrazenie jednak, ze jest ulozona w poprzek i z dwuch stron nadaje!
Madruszka mam nadzieję, ze ci przejdzie! Ja znowu od 3 dni mam jak sie klade spac i tak do 1szej w nocy ciagniecie, trochę twardszy brzuch i taki ucisk w pochwie jakby ale wczesniej mialam to praktycznie co wieczór i to mocniej! Po nospie przechodzi. Pisz jak sie dalej czujesz oby juz coraz lepiej!
Atana robilam drozdzowe z rabarbarem niedawno...mmmh pycha:-) Dzis mam ambitny plan na gulasz wolowy i placki ziemniaczane. Mieso juz rozmrazam ciekawe czy starczy zapalu na placki bo sama jestem dzis tzn z synkiem.