reklama

Sierpniówki 2014

natkusia - trzymaj sie, kciuki &&&
fiufiu- ja mam odwrotnie,mi sie wlosy zaczely przetluszczac szybko :baffled:, Jak oleje itp nie pomagaja tobie to nie wiem :confused::confused::confused:moze w aptece poradza /?

reklama
Natkusia - cieszę się, że już lepiej :-)

Kurka, dopiero co wstałam a mam trochę roboty, bo i obiad muszę ugotować i drożdżówkę z rabarbarem upiec i to na 15 a wcześniej jeszcze skoczyć do babci się wykąpać bo u mnie przecież tylko kibelek w łazience :-)

Natkusia dobrze ze lepiej jest nie gorzej! Trzymam mocno za was kciuki! Naprawdę współczuję tych stresów ale widze ze ty strarasz sie naprawdę byc dzielna i tak trzymaj!

Betka odezwij się!

Anna mam nieraz strasznie dosc tego minecraft ale wiesz...w sumie co mam zrobić całkiem nie zabronie a w sumie wole to niz jakieś rombanki brutalne, w ktore na szczescie nie gra. A wiem ze z takiego tortu bedzie radość dla niego i kolegów:-)

Lilith ja mam czasem tak ze jak mala sie odwoci chyba to kopie po żołądku i zebrach i wtedy mi jakby niedobrze jest i taki ucisk ale ja mam najczęściej wrazenie jednak, ze jest ulozona w poprzek i z dwuch stron nadaje!

Madruszka mam nadzieję, ze ci przejdzie! Ja znowu od 3 dni mam jak sie klade spac i tak do 1szej w nocy ciagniecie, trochę twardszy brzuch i taki ucisk w pochwie jakby ale wczesniej mialam to praktycznie co wieczór i to mocniej! Po nospie przechodzi. Pisz jak sie dalej czujesz oby juz coraz lepiej!

Atana robilam drozdzowe z rabarbarem niedawno...mmmh pycha:-) Dzis mam ambitny plan na gulasz wolowy i placki ziemniaczane. Mieso juz rozmrazam ciekawe czy starczy zapalu na placki bo sama jestem dzis tzn z synkiem.

Ostatnia edycja:
Placki są pyszne, muszę jakoś w przyszłym tygodniu machnąć. Ja robię tylko dla siebie bo mój nie jest ich fanem woli ziemniaki a najlepiej łódeczki lub wedges jak kto woli :-)

Ja robię dzisiaj taki makaron ze szparagami i szynką szwarzwaldzką i serem więc w sumie szybko będzie :-)

A propos minecraft :) mam swój własny serwer i jestem maniakiem :)
Moja córka też ma swój serwer, na którym grają dzieci w jej wieku :) z klasy :)
Ta gra to moje hobby :)

Cwikla mam do CIebie prośbę jak będziesz w ikea usiądź proszę w tym fotelu i zobacz czy jest wygodny i czy nada się do karmienia :)
[h=1]EKTORP JENNYLUND
Fotel, Svanby szary
[/h] ektorp-jennylund-fotel__0137406_PE295637_S4.JPG

I koniecznie mi napisz :)
Ciągle o tym fotelu myślę... ale nie mam Ikei u siebie i pewnie nie ma szan abym dotarła do sklepu ... moja siostra wyraziła pozytywną opinię - jestem ciekawa co ty powiesz o nim :)

Załączniki

• ektorp-jennylund-fotel__0137406_PE295637_S4.JPG
    ektorp-jennylund-fotel__0137406_PE295637_S4.JPG
    27,6 KB · Wyświetleń: 55
Natkusia bardzo sie cieszę , ze jest lepiej i nadal zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Mam nadzieje, ze u Beetki podobnie i nadal trwa w dwupaku.

Samych dobrych wieści na formu w ta niedziele życzę Wam i sobie!

reklama
Wiesci od Beetki sa na wizytowym, dalej sa w dwupaku !
U mnie dzisiaj samopoczucie odrobinke lepsze no ale wiadomo z lozka nie wstaje. Maz dzisiaj o 17 rusza na lotnisko ale na szczescie jutro okolo polnocy powinien juz byc w domu, szkoda tylko ze we wtorek bedzie szedl do pracy niewyspany

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry