reklama

Sierpniówki 2014

u nas wydali ogłoszenie o silnych burzach i gradzie do 4cm... wieczorem. a ja chcialam zabrac mlodego z przedszkola i podjechac nad bajorko nózki pomoczyc i nie wiem czy to dobry pomysł. ale chyba do 19:00 nie bedzie jeszcze armagedonu?

byłam w lumpku,kupiłam sobie boską sukienkę, juz sie wyprała i wyszuszyla (plus pogody) także zaraz się w nią "wbijam" i śmigam gdzieś z Lulem.

reklama
Jejku ale ja dzisiaj nieobecna.Ale i pogoda do d.... i wsciekla na meza jestem i wogole dzisiaj dzien depresynjny i kilku swiadomych rzeczy ktore sobie "uswiadomilam" ...Niewazne musze sie pogrysc z tym sama...

Bardzie sie ciesze za Ewcie i Natkusie ,ze idziecie do domu dziewczyny teraz dupe na super gluu przykeic i lezec.

WIecie co porobilam pozadki w garderobie bylam bezlistosna dla mojej odziezy.Wyrzucilam wszytko co minimum pol roku niemialam na sobie i to co zawsze bylo zal "a bo moze zaloze" To samo zrobilam z meza cichami.Kto by to widzial zeby facet mial 100 razt wiecej ubran niz jego zona tak samo u niego z butami.Ja mam dwie pary trampek jedne baleriny jedne na koturnie (ktore chyba tez pojda w smieci) chyba dwie pary sandalkow, i 3 pary adidasow ale kazda z nich na inna pore roku i pogode. A on 10 par trampek, 4 pary adidasow takich wiecie ala eleganckich skorkowych niesportowych , dwa klakierki ,jedne japonki i dwie pary adidasow sportowych :/ cos tu chyba niegra nie...
Ide polezec kobity.I pomyslec nad tym co sie dzieje.

o jakie świetne wieści :-)

Natkusia, Ewaelinka- - Dziewczyny super że wychodzicie :)

Gorgusia - zdrówka dla synka .

Kaspian - ale przygoda z rana :) zapomnieć zabrać siuśków jeszcze mi się nie zdarzyło , za to zapomnieć nasikać do kubka prawie zawsze:)

Martyna - i jak byłaś u dentysty ? , mój mąż jak mu 8 - ki wychodziły podkradał córce żel na ząbkowanie , ale pewnie tego też nam nie można ..

Anna - oby humor powrócił , głowa do góry :tak: , i powiem Ci że mój też ma więcej butów :) nie wiem jak to się dzieję .

Kupiłam małej dziś w ikei pieczątki w pisaku , wyszłam na chwile do łazienki i mam pół prześcieradła w zielonych żabach ….a ona całe nogi ….nie wiem czy się śmiać czy płakać

Ewaelinka i natkusia - super wieści, cieszę się razem z Wami
Amelia - może mała projektantka rośnie

Ja dziś nie mam dobrych wieści, byłam z córką na kontroli u ortopedy i wyszłyśmy obie zapłakane i ze skierowaniem do szpitala dla niej, znowu !!!!. Załamałam się uwierzcie, tak bardzo mi jej żal, że tyle cierpi. Teraz zrobiły jej się skrzepy w tym kolanie i muszą znów robić artroskopię i płukać kolano. Wyć mi się chce. Dlaczego tak się wszystko komplikuje. Nie pisane mi jest leżeć w tej ciąży :-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
Ja melduje sie ze swojego łóżka w domu :-) mhmm jak dobrze! G. pojechał po Michaśka bo jest u mojej sis także go całego wyprzytulam :-)
Dzwoniłam do mojego lekarza i mam pojawic sie u niego we wtorek. Chce zobaczyc cała dokumentacje szpitala i przede wszystkim mnie zbadac.

EWCOL biedactwo współczuje :-(

Od jutra postaram sie Was ogatniac nie bieżąco ;-)

Natkusia, Ewelinka co za zgranie:-) Super ze wychodzicie i jesli bedziecie grzecznie lezec w domkach to tak dolezycie do swoich terminow albo i jeden dzien dłużej!:-)

Ewcol biedactwo współczuję i coreczce i Tobie ze musisz teraz przez to wszystlko przechodzic. Mam nadzieję ze to kolano jej w koncu wylecza! Powodzenia! Trzymaj sie cieplo!

U nas jutro impreza mlodego w hulakuli i musze sie trochę zrobić co by mamusiek ze szkoly nie straszyc. Zreszta nie czesto wylaze do ludzi. Zaraz sobie jakieś manicury uskutecznie a co...

Oj widzę, że żadnej z nas lekko ciąże nie przebiegają mi w okolicach 18 tyg pojawiły się skoki ciśnienia i muszę brać dopegyt, a teraz jakieś paskudne bezobjawowe zapalenie dróg moczowych i furagina i antybiotyki i hormony chyba szaleją bo handra znów mnie łapie ehhh

reklama
Cześć żabeczki moje ;*

DZIEKUJE ZA WSPARCIE ;*******

JUŻ JESTEM PO...... PO WYRWANIU ÓSEMKI :-(
ZA BARDZO NAPIERAŁA NA NERW I WYJŚĆ NIE MOGŁA.. KURCZE te szwy bardzo ciągną i boli jak szlag

Powiedzcie mi proszę rano zażyłam 2x PANADOL (Paracetamol) i 2 razy po południu APAP. Czy tyle tylko mogę ??? Nie chcę zaszkodzić małemu, a ja nie wytrzymam chyba :(

Dostałam też ELUDRIL - taki eludrillll.jpg

Ale pisze na nim że nie wolno stosować w ciąży. Lekarz mówił żebym chociaż wieczorem przepłukała. Bo to jest z alkoholem. I nie wiem już..

Załączniki

• eludrillll.jpg
    eludrillll.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 43

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry