reklama

Sierpniówki 2014

Na szkole rodzenia mówili, że szałwia zmniejsza laktację, wiec może coś innego...

Dzisiaj nosi mnie i mogę góry przenosić. Chyba jak ogarnę mieszkanie to pojadę na jakieś zakupy.
Może moja teoria , że jak skończy się okres zodiakalnego byka to Młody odpuści pchanie na świat się sprawdzi:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hahahah Natkusia Kocham Cie !!!!!! Bo ja tez czekam na wypis ,,,,również dostalam kupe tabletek i oczywiscie 4 x dziennie magnez ,,do tego co drugi dzien bedzie mnie odwiedzac hebamme i robic ctg i badanie szyjki mam nakaz lezenia i tylko siusiu musze tak wytrzymac do 34 tygodnia :-/
Jestem taka szczesliwa ,ale moja lekarka tez taki wyklad mi zrobila ze chyba przyszyje sobie ta dupke do sofy musze musze i jeszcze raz musze ---aaa no i dostalam ten proszek do siedzenia i moczenia tylka ale to mam robic przy hebamie bo oni mi odsypali do pojemnika a ona ma dozowac - jak polozna nie zaleci wczesniej to wizyte mam 3.06 aha no i polozna w domu co drugi dzien mam do samego porodu ,,,,,,az sobie pomyslalam ze moze mi posprzata i ugotuje ;-)

Zaraz Wam wszystkim poodpisuje ale narazie jestem "podniecona "wizja swojego domku :-D

;-)ewcia-chialam napisac, ze oni chce ciebie do domu wygonic a sniadanko, zebys glodna nie wracala :) :-D

Natkusia - super ,jak placek tovplacek tylko nie oszukuj;-)

Dzis mj mezulek wraca :-) zapowiedzial, ze on dzis gotuje :-)ahh super, dzis mam lenia :-)

No tak, szałwia hamuje laktację, ale jak się ją pije a nie płucze usta :)

Ale w necie odradzają stosowania szałwi, czy to pod postacią picia, płukania czy naparów w okresie ciąży. Oczywiście pewnie chodzi o długotrwałe stosowanie, ale zawsze...

Ewelina... Gratuluję.

Dziś same dobre wieści.

Ostatnia edycja:
Ewelinka, super, że wracasz do domku!!! Znów jestem w szoku :szok: Położna co drugi dzień i jeszcze ze sprzętem do KTG???
Sto lat za Murzynami jesteśmy, sto lat!!!!

Ewcia, super :)

Monya, może i tak, ale nie sądzę, żeby to miało zaszkodzić :)

Ja nawet dziś z Agatką nie wyszłam na spacer. Wszystkiego mi się odechciewa w taką pogodę :/

Tak Kaspian to wyglada jak mala drukarka z ekranikiem i tak chodza ,a wyganiaja mnie bo w klinice letnie odswiezanie scian od poniedzialku i redukuja pokoje do minimum i przenosza pacjenki -uznali ze skoro rozwarcie nie postepuje a skurcze sa w zakresie normy bede monitorowana w domu :-)

Tylko cos im sie z wypisem nie spieszy bo dalej tu tkwie ;-/

Ewaelinka - super wiadomość :) To dziewczyny teraz odpoczynek w domu :) i grzecznie w domu leżeć:-)
Kahaka - ja dziś tez nie wychodzę. Za oknem masakra jakaś

reklama
witam
Natkusia super ze do domku wychodzic, tam zawsze przyjemniej czas plynie :-)
Ewelinka super,że i ty wychodzisz..widać ze nam w DE macie dobra opieke,że do domku przychodzą...lez i sie nie ruszaj, najlepiej to sie przyklej do łóżka tak jak mowisz, bo pewnie cie bedzie korcilo zeby co nieco porobic...:-D
bylam dzis po recepte u gina, wyniki z morfologi, moczu, toxo juz przyszly z labu wiec od razu sprawdzil..wszystko wporządku..najbardziej chyba tej toksoplazmozy sie obawialam...
jeszcze czekam na wynik z przeciwcial bo tego brakowalo...
wzieli mnie bez kolejki, chyba sie bali ,że im tam w te upaly zaslabne bo nieraz mi sie zdarzalo , ale czułam się super tym razem :wink:
dostalam tez skierowanie na usg,zachcialo mi sie do innego miasta, dzwonie sie umówić a tam termin dopiero na sierpien....musze isc chyba do mojego miasta a tak nie chcialam.....buuuu
potem skoczyłam do biedrony zobaczyc za tymi plynami i znowu nie ma....ale ciuchy ciazowe przywiezli wiec wzielam legginsy, chcialam kupić koszule ale mi się nie spodobala jednak...no i malemu wzielam mydelko i waciki z patyczkami....
a potem coś jeszcze maluchowi wpadlo ale to na zakupowym kiedyś pokaze

nic ide się poduczyć bo wieczorem do szkoły, wcześniej mam jeszcze uroczystość u synka w przedszkolu :wink:
dziś na obiadek makaron z serem i sosem z owoców leśnych...kupuje dziś w przedszkolu bo nie chce mi się gotować,ale uwielbiam to :P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry