Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie standard czyli około 5 po wstaniu na siusiu nie mogę już zasnąć, dziewczyny czy wy z miesiac wcześniej masowalyscie krocze moja położna mi kazała ale ja nawet nie próbuje sobie tam wkładać palców. Boje sie mojego porodu chociaż to już drugi ale teraz to co innego.
U mnie dziewczyny budzą sie na zmianę, tak ze wychodzi, ze co 2h pobudka :/ Zmienilam taktykę i dzis karmie tylko obudzona, bo na spiocha w nocy to dopiero trwa.
Czytałam ostatnio, ze dzięki prolaktynie wytwarzanej przy laktacji mamy wysypiaja sie 'szybciej'. Cos w tym jest, ja ściągam prawie 1.5l dziennie i w zadziwiająco dobrej firmie jestem mimo tych pobudek. M. ma sie znacznej gorzej jak wstanie,dlatego jesli czuje sie ok to każe mu wracac do spania asap'em