reklama
EwaEs
Fanka BB :)
Ja dzisiaj mam jakis szal mleczny, do tej pory nic mi nie cieklo, czasem kropelka na pizamie, a dzisiaj jkaby mi ktos kran odkrecil. Fiufiu kiedys wrzucala info o pojemnosci zoladka noworodka, ze okolo malej lyzeczki naraz. Z tego vo mi tylko dzisiaj cieknie to bym mogla dwojke wykarmic chyba. Nje wiem o co chodzi :-? Musze stanik i wkladki zalozyc na noc bo nie zasne w mokrej koszulce =)
EwaEs
No zobaczymy czy to o czyms swiadczy
za tydzien cesarka to sie okaze 
Jejus spac nie moge. Kornelka przesypia swoja godz karmienia, a ja zamiast razem z nia to bb. Dzis spalam juz z 5 godz
mala wali takie baki jak stary 
No i jak? Cos slaba ta pelnia ( chyba ze wrzesniowki dopadla) tu na porodowce tez cisza. To wczoraj bylo wiecej porodow.
Dobra klade sie spac.
No i jak? Cos slaba ta pelnia ( chyba ze wrzesniowki dopadla) tu na porodowce tez cisza. To wczoraj bylo wiecej porodow.
Dobra klade sie spac.
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
I ja może pospie :-) w każdym razie dałam sobie radę i nie budzilam męża, małymi kroczkami poszłam do kuchni, zrobiłam mm i Oliwka nakarmiona odbita strzela bąki i smacznie śpi więc i ja pójdę spać :-) udało się nawet mi zrobić siusiu, zjeść kanapkę, wypić herbatę i wziąć leki :-)
Maja się przebudziła w nocy i poleciała sprawdzić czy u siostry wszytko gra :-) bardzo to przeżywa :-)
Więc kolorowych snów a niektórym pewnie dzień dobry :-)
Nie mogę wyjść z podziwu jakie dzieci sa cudowne :-)
Maja się przebudziła w nocy i poleciała sprawdzić czy u siostry wszytko gra :-) bardzo to przeżywa :-)
Więc kolorowych snów a niektórym pewnie dzień dobry :-)
Nie mogę wyjść z podziwu jakie dzieci sa cudowne :-)
reklama
Monya81
Właśnie, a u nas dzień dobry od godziny. Zmiana warty zatem.
Dziś jedziemy do przychodni. Będzie ważenie, ciekawa jestem ile K się przytyło.
Miłego dnia brzuchatki...miłego odsypiania Mamusie rozpakowane!
PS. Aktualizacja wczorajszego posta: za nami pierwsza kąpiel bez płaczu. Poszłam za radą znajomej i kąpiemy po karmieniu. Oby sprawdzało się dalej.
Dziś jedziemy do przychodni. Będzie ważenie, ciekawa jestem ile K się przytyło.
Miłego dnia brzuchatki...miłego odsypiania Mamusie rozpakowane!
PS. Aktualizacja wczorajszego posta: za nami pierwsza kąpiel bez płaczu. Poszłam za radą znajomej i kąpiemy po karmieniu. Oby sprawdzało się dalej.
Ostatnia edycja: