• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ehh... Zaraz chyba się kładę. Cisza. Młody dziś trochę postraszyl ze wychodzi i juz się chyba mu odmieniło. A pewnie jak M jutro pojedzie do pracy to młody znów postraszy wyjściem. No nic , zobaczymy co przyniesie noc ale pewnie standardowo nic się nie będzie działo.

Carine- tez się czasem obrażam jak mi posta wetnie i nie pisze drugi raz ;-)

Witam się!
My dziś u pediatry w kwestii odparzonej pupy - nawet lekarka była mocno zaskoczona odparzeniami (jest na prawdę źle i bardzo mi szkoda Małej. Popłakałam się u lekarza :no:). Kazała zmienić pieluchy i ku mojemu zaskoczeniu wycofali HUGGIES :szok: Może polecicie jakieś poza Pampersami?
Zważyła Nikolę i waży 4660. Ja nadal na diecie bezmlecznej. Prowokację mogę zrobić najwcześniej za miesiąc, a najlepiej po skończonym trzecim miesiącu.
Gratuluje rozpakowanym!!!! Barbarka, Justyna - super!!!!

U nas bujaczek prezentowy - sprawdza się ekstra w salonie gdy gotuje. Do tego jest jeszcze huśtawka - nie żałuję, choć Mała i tak woli nasze ręce :-)

Buziole dla Was!!!!

P.S. Dziś otrzymałam prezent za testowanie żelu i balsamu DOVE oraz za wystawienie opinii. Szok :szok: - dostałam 5 różnych zestawów (żel+balsam) DOVE. Miła niespodzianka, do końca roku starczy :tak:

Kaspian ja używam pieluszek dada na przemian z pampersami.

Anna współczuję. Ja spalam 3 godziny i teraz mała zjadła mleko i nie wiem co mnie czeka... Poprzednia noc była cienka... Zobaczymy jaka będzie ta. Od godz. 16 podajemy nowe mleko i delicol oraz 3 krople bobotiku... Może jakoś to będzie. Życzę spokojnej nocy i aby mały już dobrze zasnął i dał wam odpocząć.

U mnie też ciężka noc, nie mogę spać. Skurczy raczej nie mam, coś tam może brzuch lekko pobolewa ale póki co to nie rodze. M właśnie pojechał do pracy, miał dylemat czy jechać ale przecież po co ma ze mną siedzieć jak w zasadzie nic takiego się nie dzieje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry