reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Aniołkowa super ze wszystko sie uspokoiło i ze mały książę postanowił pozostac w brzuszku :-) trzymam kciuki za kazdy kolejny dzien i oby jak najdłuzej siedział w brzuszku a ty kochana wypoczywaj nie stresuj sie bedzie dobrze :-)

reklama
aniolkowa mama to super wieści :) oby tak dalej a jeszcze w terminie sie uda urodzić :D trzymam kciuki :)
papercut - doskonale wiem co czujesz, ja nigdy nie zasłabłam a teraz mi się to zdarza regularnie :( koszmarna sprawa, no i ciągle mi duszno więc staram się leżeć ale jeszcze trzeba kupić wyprawkę, najwyżej tylko z mężem będę się wybierała do sklepów :)

No wlasnie ja sporo kupilam juz przez internet ogolnie duzo juz mi nie zostalo. Ale roboty jest bo poprac wszystko poprasowac pokoik zrobic. Oby bywaly chlodniejsze dni w ktorych bedzie na to sila :)

no łóżeczko z materacem i pościel na allegro zamówimy, już upatrzone mam ;) a resztę to chyba wolę w stacjonarnych sklepach :D ale to myślę ze max3 wypady do sklepów i wszystko będę miała :) a jeszcze żelazko zamówię bo poprzednie sie roztrzaskało przy przeprowadzce a będzie potrzebne ;)

przeraza mnie wizja prasowania, slaba jestem w te klocki i w ogole nie znosze tego robic, susze na wieszakach ciuchy zeby nie musiec prasowac :D

reklama
A ja jakaś dziwna bo lubię zmywać i polubilas prasowanie:D i tak na prawdę jakby mi płacili to bym mogła w domu siedzieć i sprzątać :D

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry