reklama

Sierpniówki 2016

Ja podczytuję, ale od czasu do czasu, bo przy półtorarocznym dziecku to niewiele czasu jest wolnego. Co to z dwójką dopiero będzie. Więc pisać to już w ogóle czasu nie ma.

Też się pocę więcej. Nic nie poradzimy chyba, często trza się kąpać i tyle. Mi to samej czasem się myli, który to już tydzień leci. W poprzedniej ciąży to czytałam dokładnie, co tam w którym tygodniu, a teraz jak już kładę się na kanapę, to o niczym nie myślę, tylko leżę i korzystam. Ale w ramach relaksu idę dziś do kina.

Mi anestezjolog pozwolił pić wody trochę z glukozą, miałam planowaną cc. Potem chyba dwa dni na czczo trzymali i byłam taka głodna, że jak w dniu wypisu obiad zjadłam w końcu, to mi było maksymalnie niedobrze. Teraz sobie wezmę specjalny jogurt i wieczorem albo następnego ranka się sama posilę i tyle.

reklama
Na wątku on vitro gdzie też jestem mamy osobę która codziennie rano wrzuca kalendarz z terminami wizyt. Kto chce być wpisany w kalendarz wysyła wiadomość do tej osoby. Jest to bardzo przydatne i świetnie funkcjonuje

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Niunia, ja miałam przed 15 i tego dnia nic mi nie dali, następnego tylko suchary. Miałam swoje wafle ryżowe, to podjadałam tylko to. Nie wiem, czemu tak. Ale opiekę w szpitalu wspominam koszmarnie i gdyby nie m, to bym się chyba załamała wtedy. Teraz wiem, czego się spodziewać.

dziewczyny jaka dzisiaj duchota :( konam! O 12 poszłam do 2 aptek a zmachałam się strasznie, ale przynajmniej mam juz prawie wszystko z aptecznej listy :) tak mnie pachwiny bolą coś strasznego...
wszyscy o gofrach a za mną chodzi biszkopt z truskawkami i cukrem pudrem, dziś zrobię :D
miłego dnia wszystkim :)

ja mam straszna ochote na te gofry odkad fotka byla wstawiona :( biszkopt z truskawkami tez bym zjadla, w sumie nie jestem wybredna zjadlabym praktycznie wszystko :D tylko zeby ktos mi naszykowal i podal :)

Ja mam chęć na koktajl z truskawek. Napisałam mezowi żeby kupił 2 kg to narobimy duuuzo i jak nie kupi to chyba mu coś urwe. Serio jakby wrócił bez to chyba by mnie coś rozerwalo. :)

m3sxskjo1onnhrmc.png

reklama
Była dziś u mnie koleżanka z półtorarocznym synkiem, do tego mój dwulatek, a mam wrażenie, ze odwiedziła mnie cała grupa żłobkowo-przedszkolna. Łeb mi pęka :( Do tego gorąco jak diabli...

jaspis mamy identyczny suwaczek, ciekawe która z Nas pierwsza urodzi :p

rzeczywiście :) no ciekawe :)

Asiunia 1988 jak tam ślad po kleszczu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry