reklama

Sierpniówki 2016

Zaczerwienienie ustąpiło także chyba będzie dobrze :) Może trafiłam na ten lepszy egzemplarz :)
Za mną też chodzą gofry :) A truskawki od kilku dni mam swoje i zajadam się nimi puki mogę, bo ochota szybko przechodzi. Dzisiaj na kolację jogurt naturalny z truskawkami i muesli :)

reklama
Ja dzisiaj tez robiłam koktajl z truskawek, pycha [emoji3]. I ostatnio zajadam sie takimi pysznymi ciasteczkami z czekolada z Lidla, uwielbiam je i nie mogę sie powstrzymać [emoji57]

Dziewczyny, czy wy też tak macie. Tuż pod piersiami strasznie mnie piecze, w zasadzie nie jestem w stanie określić czy czuje to od zewnątrz czy od wewnątrz. Już to mi się zdarzało, a teraz odczuwam to coraz częściej.

No.u mnie wtedy nie było za bardzo widać :).teraz dopiero mam takie[emoji14] teraz mam misję nagrywania dla Was :D coś mi się dzisiaj udało ale malo . Dużo było widać gołym Okiem i mąż się przyglądał i rozmawiał z dzieckiem heh "jak kochasz tatę to kopnij dwa razy" i takie tam[emoji14]no i po tych truskawkach wypinanie było niezle, aż brzuch znieksztalca :)

Pod piersiami mnie piecze czasem bo mi się porobily potowki ale nie umiem temu zapobiec. Dezodorant w kulce nie działa. Spróbuj kochana posmarować może czymś typu talk?

Asiunia obserwuj to miejsce po kleszcze ale sądzę , że jest ok :)
Generalnie mozna zrobić badanie kleszcza czy był zarażony. U nas w laboratorium robią słyszałam ale dla mnie to trochę abstrakcja przechowywać kleszcze do badania :)

m3sxskjo1onnhrmc.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry