reklama

Sierpniówki 2016

Znowu tyle do nadrobienia. Cały czas pracowałam, teraz juz chyba powoli bede zwalniać tempo i odpoczywać. Imię niby wybraliśmy Marcelina i termin na 13.08 ale mała jest większa juz ma 1580gram Wizytę następna mam 9 czerwca. Jeżeli chodzi o upławy to tez mam spore, myślałam ze to wody ale lekarka mówiła ze mam sie nie martwić. Cały czas biorę luteinę. Mała mocno kopie mnie pod prawym żebrem i boli mnie cały bok, może tez tak macie. Jak sobie z tym radzicie?

reklama
agata320 ja tez mam termin na 13.08 i moja malutka 3 dni temu też tyle ważyła dokładnie 1579 :D hehe
mnie kopie tak pod żebra szczególnie jak jade samochodem i niestety nie umiem sobie z tym radzić, niewygodnie mega ale z drugiej strony cieszę się kiedy tylko ją czuje :)

Ja wczoraj z synkiem i treściami byłam w muzeum kolejowym. Moj mały jakby mógł to by pod każdy pociąg wlazl. Fajnie było popatrzeć.
Wizyta w środę i jestem ciekawa wyniku glukozy choć podejrzewam że jest ok. Babeczki w lab mówiły że jakby były źle wyniki to by na 3 dzień do mnie dzwonili a tu tydzień minął i nic. Za 2 tyg jadę do PL już się nie mogę doczekać. Tylko przeraza mnie te 12h w aucie. Wracać będę 4 lipca ale już samolotem to się tyle nie umecze. Musze sobie tylko załatwić zaświadczenie od gyn że mogę latać :)

karolanka ale bym sie wsciekla na twoim miejscu, straszne miejsce do szukania :D

hellevoet jak nie dzwonia znaczy, ze ok :) ja jestem uczulona na telefony z luxmedu, jak dzien po pobraniu krwi dzwoni do mnie lekarz w sprawie omowienia wyniku to mini zawalu dostaje, kiedys zadzwonili, ze mam natychmiast przyjechcac po skierowanie do szpitala bo moge umrzec (oczywiscie przesadzili)

zobaczysz z jakim pogodowym piekielkiem walczymy :D chociaz znajac zycie akurat chlodek sie zrobi [emoji23] 12h w samochodzie to sporo, wspolczuje.. a jakies przeciwwskazania do latania moga byc, zeby takiego zaswiadczenia nie wystawila?

dzisiaj sie o 4 obudzilam ale na szczescie udalo mi sie cos dodrzemac od 6 jeszcze - pelnia wyspania to to nie jest, powalcze jeszcze pozniej :)

robie inwentaryzacje ciuszkow wszystkich co dostalam, w koncu bede wiedziala na czym stoje :)

agata320 ja tez mam termin na 13.08 i moja malutka 3 dni temu też tyle ważyła dokładnie 1579 :D hehe
mnie kopie tak pod żebra szczególnie jak jade samochodem i niestety nie umiem sobie z tym radzić, niewygodnie mega ale z drugiej strony cieszę się kiedy tylko ją czuje :)
Widzę że, kilka dziewuszek ma termin w moje urodziny 13.08 [emoji512][emoji76][emoji738][emoji738][emoji738]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry