reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

Ja smaruje właśnie olejem kokosowym .

Kurde z tym zebem to współczuję. Ja raz w życiu miałam bol zęba jak miałam 14 lat. Nigdy więcej a pamiątkę mam w głowie. Brrr straszne. Ból zęba , ból ucha i skurcz łydki . Moje najgorsze bóle. Zobaczymy jak poród ;D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja dobrze znosze bol, szczegolnie taki trwajacy dlugo, najgorsze jest uderzenie bolu - np jak kiedys po wypadku zeszla ze mnie adrenalina i wstalam z wozka na rtg odwaznie i stanelam na polamanej kostce i biodrze, myslalam, ze sie przekrece :D jak jest ch*jowo ale stabilnie to da sie zniesc :D

No ja mam dość wysoki prób bólu. Wiem ze nie ma co porównywać ale np tatuowanie mnie nie boli. Tatuatorka ciągle mowie że jeszcze pokrzycze a ja nic :) mój mąż darł pale hehe a mi go tak szkoda było... ale za miesiąc juz następny robił[emoji14]

Ja miałam bardzo bolesne miesiączki i po prostu leżałam i cierplalam w ciszy[emoji14]

A jak to jest z tym pasem poporodowym? Kiedy zaczęłyście go nosić ? Ja przez pierwsze sześć tygodni po porodzie sobie nie wyobrażam aby cos ciasnego zakładać. U mnie faktycznie ten czas połogu trwał 6 tygodni i były plamienia i obolały brzuch. Ja sie bałam zakladac cos ciasnego aby nie doszło do powikłań. A ponieważ ja rodziłam w czerwcu to nawet po tym okresie 6 tyg. połogu było gorąco i nic nie nosiłam. Brzuch doszedł do siebie dopiero gdzieś po 10 miesiącach jak zaczęłam ćwiczyć i jak zakończyłam karmić i przeszłam na dietę. Teraz chciałabym byc laska dużo szybciej po porodzie [emoji6]

ja zrozumialam na szkole rodzenia ze to rozleniwia miesnie brzucha i sie nie powinno ale jestem w ciazy przyglupia wiec nie jestem pewna czy dobrze zrozumialam :D

1465720168-1d1mld.jpeg

1465720870-1d1mld.jpeg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Mamakulka mam podobnie, wysoki prog bolu, tatuowanie to dla mnie czysta przyjemnosc, raz nawet po skonczonym tatuazu na zebrach zapytalam czemu tak szybko i czy nie chce czegos poprawic :D podobnie kolczyki czy rozciaganie przy tunelach to pikus :D

@papercut dla mnie najgorszy bol w zyciu byl przy lamaniu czesci wrosnietego paznokcia u stopy (nie wiedziec czemu 3 krotne znieczulanie nic nie dalo a ze lekarz konczyl dyzur, powiedzial ze robi na zywca bo nie ma czasu), i bol po wyrywaniu osemki (dwa dni po slubie bylam opuchnieta, sliniaca sie i placzaca z bolu mloda zona :D), spuchlo mi wtedy gardlo i wkrecilam sobie ze jak pojde spac na bank sie udusze :D

Nam tez na szkole mowili zebysmy z cwiczeniami uwazaly zalezy kiedy miesnie sie zejda bo wczesniek mozna klopotow sobie narobic i wydluzyc tylko ten proces.
Ale dzis sobie pospałam wiecej o wiele energi :)

Nati to widzę podobne klimaty jesteśmy :) tunele, tatuaże i kolczyki :) fajnie :)

Ja się nie będę spieszyć z tym robieniem brzucha :) będzie brzydki to już wiem więc trudno.

reklama
O następna :) u mnie na fotach było widać :)

Nie no brzydko wygląda naprawdę. Pewnie jak rozstępy zjasnieja to lepiej ale pierwsze chwile będą smutne[emoji14]ale do szczupakow nie nalezalam wiec mój brzuch I tak nie był super. Ważne , że Igi zdrowy chłopak będzie i juz. Brzuch to dodatek.

Do góry