reklama

Sierpniówki 2016

reklama
No to ja inaczej bo mniej słodko ;) kawka ziarenka z ekspresu , słaba w tym przypadku, lód i mleko i tyle. Lodów i bitej śmietany bym nie dźwignela hehe
Ale masz rozpuste kochana ;D

Kurcze juz bym chciała łóżeczko skręcić[emoji14]

Igi 34 tc [emoji173]

No trochę kaloryczna ta kawka ale warta grzechu :-P oczywiście raz na jakiś czas hehe ja niby chciałam poczekać ze skręcaniem, ale jak już dotarło to byłam mega ciekawa efektu. Nie mogłam się powstrzymać a i ten karton mi nie pasował w pokoju :-P komoda też obklejona naklejkami ;-)

A tam kalorie :D ja to słodkiego tyle chyba bym nie dała rady[emoji14] bez bitej tak :D

No ja musze moje przywieźć od teściowej. Nie ma sensu jechać dzisiaj bo po co hajs na benzynę tracić. Pojedziemy w piątek przy okazji bo mąż będzie się żegna z dziadkami. A lepiej jak stoi łóżeczko niż karton :D ja jeszcze musze zamówić materac w ogóle. Jaki macie dziewczyny?
Ja to chyba się zdecyduje na pianka kokos. Czy lepiej sama pianka? Bo słyszałam o jakimś robactwie...

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
Ja mam piankę gryke i kokos. Położna odradzała zbyt miękki.
Faktycznie lepiej za jednym kursem zabrać łóżeczko niż tyle jeździć. A co do słodyczy to dziś na deser robię owoce pod kruszonką... Owocki jakby nie patrzeć zdrowe :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry