reklama

Sierpniówki 2016

Ja wczoraj miałam dwa desery bo owoce właśnie , zdrowe jak mówisz ;), z mascarpone i ciasto. Ciasto jeszcze mam :D

No właśnie ja chciałam taki a się naczytalam o tych pasożyta co niby w tych kokosach i grykach zaczynają się gromadzić i się zastanawiam czy bie sama piankę zamówić. Ona się niby odkształca ale jest tak tania, że można raz w miesiącu nowy kupic. Zastanowię się jeszcze. Przewijal się temat materacykow tu albo na wozkowym ale nie pamiętam co dziewczyny radziły.

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
na początku dziecko jest raczej lekkie to za bardzo się nie odkształci a później można pomyśleć o zmianie ;)

o losie jaka u mnie masakra, jest tak gorąco, że juz nie wiem co mam ze sobą zrobić :/ widzę, że kawa mrożona nie tylko u mnie jest grana :) ratuje życie na jakieś pół godziny, bo później znowu to samo :D

mamakulka ja też jestem na takim etapie jak Ty w postaci złożonej komody i czekam na złożenie łóżeczka :) to już tak blisko, już niedługo będziemy tulić nasze maleństwa <3 ja pewnie wyprzedze troszke większośc bo już na początku sierpnia najprawdopodobniej będą mi wywoływać poród ze względów zdrowotnych.

Jak bym miała gdzie trzymać to bym wózek tez juz przywiozła ale u nas w budynku nie ma piwnicy niestety...

Optymistka a mogę wiedzieć czemu będą wywoływać?

Ja to mam dość oddalone terminy od siebie i się zastanawiam kiedy się wydarzy :)

Igi 34 tc [emoji173]

Mój brat do córki też chyba miał z kokosem albo gryką i był zadowolony o żadnych pasożytach nie wspominał. Więc nie wiem... Ja osobiście doświadczenia żadnego w tej kwestii to nie mam póki co więc dużo nie doradze a nawet sama rad potrzebuje ;-)

mam nadciśnienie, co prawda unormowane lekami, ale taka jest podobno praktyka, że w okolicach 38 tygodnia rozwiązują. Mam tylko nadzieje, że uda mi się SN, ale zobaczymy, najważniejsze aby bez komplikacji. A może moja córeczka zrobi mi niespodzianke i sama bedzie chciała mnie poznać :) kto to wie :)

Ja na wózek też zbytnio miejsca nie mam kurcze :-/ więc się nie spieszymy z kupnem. Ja bym chciała żeby synek 5 sierpnia punktualnie wyszedł ale na usg jest teraz zapis że 12 sierpnia. Wyjdzie kiedy będzie chciał a mamuśka się dostosuję :-P

mezowi zawsze inaczej mozna pomoc jak masz wene

oj paper a tą weną to różnie bywa ogólnie mam poczucie że mój chłop jest zaniedbany w "tych" sprawach :P

Ja to chyba się zdecyduje na pianka kokos. Czy lepiej sama pianka? Bo słyszałam o jakimś robactwie...

ja kupiłam łóżeczko białe z materacem kokos pianka + pościel tyle elementów (6) ile potrzebowałam za 280pln :)

U nas dzis na szczwscie chlodniej ok 20-18 stopni wiec zapraszam a kawka mrożona hmm tez bym wypila:-)
Co do materacyka ja miałam kokos-pianka-gryka i zadnych pasozytow nie miałam i nie słyszałam o nich ale kto wie :-) slyszalam ze sa jeszcze lateksowe materace czy jakos tak ale o nich nic nie wiem nie mialam ale podobno tez maja dobra opinie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry