reklama

Sierpniówki 2016

Cześć dziewczyny ja też mam fobie że niczego nie mam. Wzięłam się ostro za pranie i ubranka bo te upały i końcówka ciąży mogą się skończyć różnie. Nie mam za to nic dla siebie do szpitala jedynie koszule nocne.
Jak tylko zabieram się za coś to mam zadyszkę i muszę co chwila odpoczywać. Nie wiem czy dam radę wszystko zrobić do porodu.
Jeszcze butelka pampersy kosmetyki smoczek itp. nie mam niczego dla dziecka eh idę przebierać i układać

reklama
Twarz też mam okrągłą i podwójną brodę ale lekarz i położna stawiają też na obrzęki. Uda mi przybyły i ten celulit aż strach no i ręce... Tyłka wcale nie widać hehe. Jak dołożę sobie jeszcze mega spuchnięte stopy to efekt super. Wiecie jaki jest plus tego? Mam motywację do zadania o siebie po ciąży. Nie mogłabym żyć z nadwagą
...nie tylko o wygląd chodzi ale o sam dyskomfort :-/

Ja sobie sesje zrobię ale nie profesjonalną. Pamiątka będzie w albumie. Kiedyś ja lubiłam robić zdjęcia teraz rąk nie czuję to nawet aparatu nie chwytam.

a ja sesji nie robie ale jakies takie domowe zdjecia mam :-) wiec pamiatka bedzie :-) co do mojego wygladu wszyscy mi mowia ze kwitne w ciąży a ja jedynie moge sie doczepic dl moich ud ktore staly sie grube i wyszedł mi na nich celulit ;-( ale damy rade i poradzimy sobie z tym wszystkim po ciazy :-)

Mi też mówią że ładnie wyglądam w ciąży, ale jakoś nie widzę hehe :-P za to włosy o paznokcie mocne i błyszczące. Tylko pazurki nie pomalowane. Też myślę że damy radę z przygotowaniami jak i skutkami ubocznymi ciąży.

Anezram głowa do góry ;-) też jeszcze wszystkiego nie mam... Powoli do przodu ;-)

u mnie znowu goraco i duszno :(

asiunia polozna mowila ze ta dodatkowa warstwa to przykrycie pielucha tetrowa w taka pogode ;p tez mowila, ze zeby dziecko popsuc to trzeba sie postarac :D

polcia ja mam 170 i taka wlasnie figure, talia, z tylu nie widac, ze w ciazy ale ogolnie cala wieksza jestem i to mocno niekomfortowe dla mnie juz nawet selfie przestalam sobie robic bo buzia jak ksiezyc w pelni ;p widzialam sie z kumplem z dziecinstwa wczoraj z ktorym super kontakt mam, zdziwil sie, ze wielka jestem to mowie ze 12kg na plusie wiec nie tak zle, a ten zaczal sie smiac, ze te 12kg to chyba w samych rekach i zebym nie oszukiwala bo 2x wieksza jestem niz normalnie.. przynajmniej milo, ze za taka szczupla normalnie mnie mial :D moj mowi, zebym sie nie przejmowala bo jak ktos mnie widuje raz w miesiacu to dla niego szokiem jest to jak szybko sie zmieniam z wygladu

anezram tylko sie nie przemeczaj ponad sily, jeszcze troche czasu jest :)

magdalena tez mi to daje motywacje, nigdy w zyciu tyle nie wazylam i nigdy taka rozlazla nie bylam, dyskomfort straszny.. nie zebym jakas super fit byla przed ciaza, bo nie bylam ale jakos kupy sie trzymalam a teraz troche jak jabba :D

niunia tez mam problem z cellulitem ale to chyba ten wodny od puchniecia mam nadzieje, woda zejdzie troche sie pocwiczy pomasuje i nogi beda jak ta lala :D

reklama
Ciasta z kremem najlepsze. Jak byłam mała to bez rolady nie było moich urodzin. Heh

Ja ostatnio zjadlam cały gar sama. Połowę na ciepło a połowę na zimno :D

Igi 34 tc [emoji173]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry