reklama

Sierpniówki 2016

azamamew - ja prałam według zaleceń na metkach, żelazko moim zdaniem skutecznie wyparzy bakterie ;) u mnie na metkach w większości zalecali 30-40 stopni, tak też prałam.

dziewczyny jak będę już mogła wypić piwko to na pewno będzie to ziiimny desperados i jeszcze somersby (nie wiem czy dobrze napisałam) no i obowiązkowo winko do kolacji, oczywiście nie wszystko na raz :D myślę że 2 mnie wystarczająco sponiewierają :p
Co do nacinania się nie wypowiem bo nie mam doświadczenia.

Dziś wróciła wena na szycie, więc przytulaczek gotowy ;) (tylko czeka go pracowanie)
I wczoraj komoda przyszła, ile sie naklęliśmy żeby ją złożyć, aż dwa błędy w instrukcji znaleźliśmy :p ale ważne że się udało i już niedługo będę mogła ją zapełnić tymi słodkimi małymi rzeczami :D

Edit: Papercut gdzie Ci rozstępy wyszły? Podobno jak ktoś ma genetycznie skłonność to nawet codzienne smarowanie nie pomoże :(

Załączniki

• 636028245568587983.jpg
    636028245568587983.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 102
  • WP_20160629_004.jpg
    WP_20160629_004.jpg
    707 KB · Wyświetleń: 109
  • WP_20160629_002.jpg
    WP_20160629_002.jpg
    686,3 KB · Wyświetleń: 102
reklama
A u mnie współpraca, ja piorę a mąż prasuje, szkoda tylko, że nie mam balkonu, to schło by szybko i moglibyśmy to szybciej zrobić.

Za tymi rozstepami to chyba jakoś już gemetycznie jest, jednym wychodzą innym nie. Ja sie nie smaruje wcale, no nie lubię :-) i nie mam ani jednego, po pierwszej ciąży też nic. Tylko jeden malutki na piersi miałam, taki na 0,5 cm.

Ja leżę cały dzień. No i czasem ten śluz jest, czasem nie ma, kolory różne, więc obawiam się, że czop mi zaczyna odchodzić, bo nie miałam do tej pory takiego śluzu bardzo gęstego. Pewnie szyjka się bardziej rozwiera. Na szczęście żadnych bóli nie mam, więc pozostaje mi leżenie.

Aha papercut możesz w liście z wizytami mi dopisać imię synka : LEONARD :-)

Jeżeli chodzi o rozstępy to ja w pierwszej ciąży nie miałam dopiero p urodzeniu mi wyszły:-( ale na szczęście są takie male i blade i mi nie przeszkadzaja:-) pokochalam je :-)

reklama
ja wlasnie nie jestem glodna ale cos bym zjadla, wydumalam budyn to sie okazalo, ze juz zjadlam wszystkie i sama nie wiem co ze soba zrobic :D mialam propozycje nalesnikow ale nie jestem glodna tak na prawde to nie ma co smazyc ;p a z czym robisz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry