reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Agata rozumiem Cię ja też reaguje na takie anomalie stresem . Podejdź na to ktg.

Mi wczoraj brat przywiozl wielki słoik nutelli. Nie jadłam długi czas a tu proszę.

Ignaś 36 tc [emoji173]

Mnie grad ominął...wróciłam do domu i było po. Oczywiście przyszła kolejna burza ale tylko z deszczem. Mi burza nie przeszkadza... Raz doznałam szoku gdy w nocy piorun trzasnął w drzewo na przeciwko domu. Wszystko się zatrzęsło nawet rury...dźwięk niesamowity.
Co do ktg to może lepiej jechać;-)

A co do wizyt i szykowania się to też akrobacje odstawiam i tego nie lubię bardzo :-/ a za tydzień znowu to samo...

Dla mnie noc też okropna, wieczorem miałam bóle jak przy okresie ( dzięki polcia za radę) cała noc bóle z krzyża, zasnąłam na chwilkę koło 7 to obudził mnie taki potworny skurcz łydki i swędzenie stóp [emoji22][emoji22] czy która też tak ma z tymi stopami? plus taki, że wczoraj nie było zgagi [emoji1] mały uciska mi na nerw i kuleje okropnie. Duchota taka, że nie wiem jak dziś wytrzymam do tego jedziemy do nowego mieszkanka dokończyć rozpakowywanie pudel, a ja ledwo stoję na nogach [emoji15] to tyle narzekania, życzę miłego dnia [emoji8]

[emoji173]

Jak swędzą stopy i dłonie to może wskazywać cholestaze. Ja robiłam badania i akurat u mnie poprostu wysypka na nowalijki była ale go ekolog mi zleciła. Narazie nie mam skurczy, jak popołudniu sie pojawia pojadę na ktg. Dzieki dziewczyny fajnie Was tu miec!

Agata u nas tez taki grad i tez byl stres. Dzis bylam na ktg na nfz. Troche sie zmartwilam bo lekarz powoedzial ze troche tetno podwyzszone ale moze byc takie bo lezalam na plecach.

A te dziewczyny co mialy ktg co myslą? Jakie mialyscie? Bo juz od razu mnoe to stresuje..
1468318827212.jpg
1468318838259.jpg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1468318827212.jpg
    1468318827212.jpg
    53 KB · Wyświetleń: 279
  • 1468318838259.jpg
    1468318838259.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 274
reklama
Papercut z tego co się orientowalam nie ma takiej możliwości. Teraz już jestem zdenerwowana [emoji31] położona dopiero 27 lipca.. Która i tak twierdzi, że zawsze jest wszystko dobrze.

[emoji173]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry