reklama

Sierpniówki 2016

reklama
No jutro podjadę na pewno.
Nogi jak trzymalam w górze to trochę puściły więc może jednak nie będzie tak źle.
Czytałam też że w końcówce ciąży też może tak być ale lepiej dmuchać na zimne..

dziewczyny ja bym podjechala

basia sprawdza ci cisnienie i sprawa bedzie jasna, jak bedziesz miala normalne to wszystko ok raczej, ja puchne w przeciagu paru godzin po 1.5kg wody a potem odpuszcza

moniczka a z tymi swedzacymi dlonmi i stopami trzeba uwazac tez bym podjechala bo zrobia te proby watrobowe i wszystko sie wyjasni

leze grzecznie i sumiennie prowadze kalendarz spokojnie bez paniki :D wczoraj jak wrocilam do domu troche poplakalam sobie bo ja sie strasznie boje szpitali, wizja ze zaraz bede na szybko jechala mnie megawystraszyla, jestem zdeterminowana ps wzielam na noc magnez i buscopan i nie budzily mnie skurcze wiec efekt jest jak ktoras meczy w nocy to polecam taki zestaw na dobranoc ps2 jest 5 rano wiec jak widac nie gwarantuje to spania do poznych godzin rannych :D

Basia ja też puchne od upałów ale później to puszcza, skoro masz możliwość to lepiej sprawdzić [emoji1] papercut jak się czujesz? Ja jutro będę jechać 100 km do polskiego lekarza i prosić o badania krwi na cholasteze [emoji37]

[emoji173]

Sierpniowka spokojnekj drogi i oby to nie byla cholestaza

Paper grzeczna dziewczynka z ciebie :-)

Ja dzis od 3:30-5:30 nie spalam nie wiem czy to przez nerwy przed wizyta czy z powodu pogodu jak sie obudziłam na siusiu taknie moglam potem zasnac :-( a juz nie wyobrażam sobie kolejnych nocy jak odstawie magnez w dodatku w nideziela Zuzia by konczyla 3 latka i jakiegos stracha łapie

Niunia nie myśl o tym nawet! Spokojnie do tego podchodz. Wiem, że ciężko ale Zuzia patrzy na Was i pilnuje.

Paper dobrze , że dbasz o sobie i Ninke.

Dziewczęta lepiej sprawdzić niż się martwić. :*

Ja oczywiście się obudziłam spocona jak po prysznicu. Spie bez koldry okna otwarte na dworze chłodno było i deszcz a ja normalnie jakbym w saunie spala. Jeszcze pies mi wlazl do łóżka a go nie zapraszalam i grzal.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Niunia Nie lap stracha bo wszystko bedzie ok:)
Ale duszno w nocy bylo pomimo ze wiatrak chodzil co chwile budzilam sie spocona.
Brzuch mi twardnieje dosyc czesto a ktg mam dopiero za dwa tyg co troche mnie martwi.
Widze ze wiekszosc chce byc lipcowkami, Moze trzeba forum przerobic;)

Aniolkowa, Tamtusia jak sie mają dzieciaczki??

reklama
Kochane odebrałam wyniki bo jutro wizyta no i miałam też do zrobienia między innymi TSH i fT3 no i przy tym pierwszym tzw. gwiazdka bo mam 4,410 a norma jest [0,270-4,200] to drugie 3,4 w normie bo norma to [2,0-4,4]
czy jest się czym martwić ??? nigdy nie miałam problemów z tarczycą ...
płytki krwi nadal mam niskie bo 111 a norma [150-400] ...doradźcie z tą tarczycą ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry