polcia177 śliczny pokoik, kotki mnie urzekły, uwielbiam koty
tamtusia Leoś prześliczny i twoja figura rewelacyjna, ja taki brzuch miałam przed drugą ciążą :/ Fajnie poczytać jak sobie radzicie, łatwiej mi zwizualizować sobie jak to będzie
papercut och ty sierotko, w ogóle gdzie ty łazisz po schodach, leżeć miałaś! Dobrze, że nic takiego się nie stało ani tobie ani Nince.
azamamew mam nadzieję, że spojrzysz na swoje ciało inaczej jak już będziesz miała swój upragniony Cud w ramionach. Powiem ci, że ja pozbyłam się kompleksów po pierwszej ciąży i porodzie, czyli wtedy, kiedy powinnam mieć ich jeszcze więcej. Nasze ciała stworzyły nowego człowieka. Głowa do góry! Masz bardzo mądrego męża!!!!
beata0526 ja bym usiadła jak królowa i siedziała, chyba mają oczy i wiedzę o tym, że jesteś w ciąży. Serio, nic bym nie zrobiła, jeszcze oczekiwała na usługiwanie męża, ale ja to złośliwa potrafię być, bo też nie lubię i nie rozumiem jak ktoś wpada bez zapowiedzi do ciężarnej i jeszcze liczy na ,,obiad". Jakbym ja była takim gościem, to przywiozłabym wałówę, a ciebie posadziła w fotelu i przez cały mój pobyt byś tak siedziała jak pani i pod nos dostawała wszytko
kamcia mieszkanko zapowiada się bardzo przytulnie