reklama

Sierpniówki 2016

reklama
A może wiecie gdzie można wyciągnąć kasę za urodzona dzidzie? Jestem w pracy ubezpieczona więc tam będę mieć ale jeśli jedno świadczenie mi przysługuje to mogę się starać o inne? No i becikowe? Coś jeszcze istnieje bo jestem Zielona. Najlepiej ze poszłam dziś do apteki kupilam jakieś leki i sól fizjologiczna a potem zastanawiałam się po co mi ona ale pisali na forach żeby kupić to mam hahaha na szczęście dr Google mnie Oswiecil :-)

Sol fizjologiczna przyda się jak najbardziej do inhalacji. Mi schodzilo dosc sporo jak mały mial katarek, a wszelkie krople sa chyba od 1 miesiaca.

A becikowe zalezy od dochodow. Teraz nie pamietam ile dokladnie ale jezeli ci przekroczy ok 2tys na glowe to nici z becikowego

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ten aspirator jest niezbędny? Każdy malec od urodzenia ma 'katar' czy to jeszcze wody plodowe? Wybaczcie ze głupie pytania ale w ogóle nie mam doswiadczenia. Więc aspiratora nie kupiłam...da się jakoś oczyścić nos bez tego?

Mammyblue - ostatnia chwila na błogie lenistwo :yes:
Staram się tak myśleć, żeby nie zwariować ;)

A oto pokój naszego Maluszka, Kołyska docelowo pojedzie do salonu. Na regale widać dzieła starszego braciszka i mamy :)

190720161825.jpg
Czekam jeszcze na jedną przesyłkę, bo zamówiłam prześcieradła do wózka i kołyski. no i laktator.
Więc można powiedzieć, że wszystko dopięte prawie na ostatni guzik ;) W przyszłym tygodniu zabieram się za mycie okien :)
Na liście zakupów zostały mi jeszcze adaptery do mocowania fotelika w wózku, Chce też nabyć jakiś daszek/osłonę przeciwsłoneczną na wózek, przy starszym nie lubiłam korzystać z parasolki.

Załączniki

• 190720161825.jpg
    190720161825.jpg
    63,3 KB · Wyświetleń: 140
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry