reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

Mój też wylewny nie jest i raczej nie przyjdzie i sam nie zapyta jak się czuje, nie pocieszy itp. Też bym chciała więcej czułości i zrozumienia, ale przywyklam już chyba do tego. Poza tym jest super i mogę na niego liczyć. Zobaczymy jak to będzie jak pojawi się dziecko :p

reklama
Moj to sie troche bał wczoraj od razu widzial ze sie źle czuje. Na dodatek w nocy jak sie obudzil dostal ochrzan ze chrapie hehe facet nie jest w stanie sobie tego wyobrazic. Ale czasem jak go cos boli to ja mowie. A widzisz a mnie boli to i to i to i to. I co chwile cos to wtedy mowi ze nie dal by rady. Trzeba im wizualizowac:p

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ho

U mnie wrócił mąż. Powiedział, że strasznie urósł mi brzuch ;D ze wcześniej wchodził brzuch a potem ja a teraz to sam brzuch :)

Dalej ledwo chodzę ale ogólne samopoczucie dobre. Jutro jedziemy na festiwal niedaleko domu i mam nadzieje wytrzymać[emoji14]chociaz ze 2 h bo dobre jedzenie mają !!

No ja myślę , że do terminu mi się uda doczekać. Szyjkę mam długa i dlatego tak mi się wydaje. Ale zobaczymy we wtorek. Od 8 sierpnia jak się nie ruszy nic wcześniej to zaczynam działać :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

moj mi powiedzial, ze zmienilam sie w smutny worek wody, wiadomo wszystko w zartach ale i tak..

mamakulka z mezem lepiej, co? :D jakie zarcie? jezu za mna chodzi chleb ze smalcem z ogorkiem kiszonym z drewnianej budki :D

widzę że wszystkie już nie możemy się doczekać naszych maluchów ;) ja to dziś takie sny miałam intensywne że obudziłam się zmęczona :D najpierw mi się śniło że wpadłam do jakiejś rzeczki, była dość płytka ale mocny prąd w niej był, wygrzebałam się jakoś i zobaczyłam że zgubiłam obrączkę i martwiłam się co z dzieckiem po tym wszystkim. Przebudziłam się o 5 na siusiu i potem śniło mi się że urodziłam, jakoś tak e kilka godzin i bezproblemowo. Pamiętam że we snie synek miał czuprynkę z jasnobrązowych włosków :D

Co do wsparcia partnera, mój miewa głupie żarty że mi się przykro zrobi, ale codziennie po kilka razy pyta jak się czuję i zauważa kiedy źle się czuję i widzę że przejmuje się wszystkim. Ale jak czasami wyjedzie mi z tekstem ,,to jak to będzie jak już urodzisz?" To ja aż się gotuję bo skąd mam wiedzieć, nie mam innych dzieci :p wolała bym żeby mi mówił że jak już urodzę to będzie cudownie, fajnie i miło :D

tak mnie boli ta kość łonowa że chyba dziś tylko będę leżała...nawet buty tak ciężko mi założyć. ;( czuję się jak klucha..

wspolczuje wam tych boli kosci lonowej, ja mialam zlamana bylam pewna, ze bedzie mnie strasznie bolec a tu kompletnie nic

Dziewczyny pomocy Od rana mam uplawy a przed chwila poplynelo mi troche po nogach musialam sie przebrac I Nie Wiem co robic teraz juz sucho, mojego lekarza dzis Nie ma . Do szpitala w ktorym mam rodzic mam ok 25 km . Nie Wiem czy robic panike I dzwonic po meza czy czekac bo teraz jest ok

reklama
Do góry