reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

Magdalena 2800 w którym tygodniu? U mnie na 36 tydzien było 3 kg! Rodziłam już naturalnie syna 4 kg, w życiu bym sie świadomie nie zdecydowała znowu.

MammyBlue dowiedz sie, będziesz spokojniejsza. Pamiętaj tylko ze na taka wizytę musisz mieć już wszystkie badania i dokumenty jak do porodu, bo inaczej cię odeślą. Przynajmniej u nie tak było, bo dziewczynę przede mną właśnie z tego względu odesłali na kolejny tydzien.

Ostatnia edycja:
reklama
To nie jest az takie wazne ile dziecko tez ma. Wazne aby bylo wydolne oddechowo i te wszystkie odruchy mialo. W mojej poprzedniej ciazy w 38 tygodniu z usg wychodzilo 3 kg z czyms a urodzilam 2900 i 56 dlugosci. A teraz jak bylam na wizycie w 36 tygodniu to bylo juz wg usg 3800. Wiec wychodzi niby ze ta bedzie wieksza chyba ze znowu usg inaczej pokaze.
(To chyba tez zalezne jest od tego jacy rodzice i na kogo sie poda bardziej dziecko. )

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Moja gin mowila ze jesli chodzi o ta wagę to duże znaczenie ma to jak dziecko jest ułożone. Jesli sie skuli bardziej to brzuszek jest okraglejszy wtedy i wychodzą inne pomiary niż gdy jest bardziej wyprostowane. Pokazywala mi nawet przykład wlasnie i roznica byla aż 300gr.. Dokladnie najważniejsze żeby dzieciaczki byly zdrowe

Pewnie że zdrowie najważniejsze :p reszta to pikuś... Jak się za mną wyda będzie malusi a jak za tatą to odwrotnie. Chyba że weźmie z obu i będzie po środku hehe ;-)

Klikam przypadkowo negatywne oceny... Z góry przepraszam ale cos mi sie tel ścina i nie panuje nad tym staram sie to cofać od razu jak cos przeocze to możecie krzyczeć...

reklama
Mayumi, to tez spora dzidzia u ciebie!
Papercut, nie strasz z tą kością udową, u mnie w 36 tyg była 75 mm, a to dawałoby ponad 5 kg To chyba nie możliwe. Co prawda ja mam 180, mój maż 188 wiec wiadomo ze bedzie długa.

Do góry