happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Moja juz ma wnuczke,siostra S ma corke 2 latnia to mala pod niebo wychwala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i prawidlowo. Ja wyznaje prosta zasade, ze nic bez echa nie zostanie. Oni sami zapewne predzej lub pozniej dostrzega to co zle robilo, jak beda widzieli jak Twoje dzieciaki wyrastaja na super ludzi, a oni dla nich beda obcy. Nie potrzebni im do zycia tacy ludzie, ktorzy krzywdza. Beda chcieli to niech sie wykaza,nie to nieMarik- ja nie zabiegam nawet tam nie jeżdżę tulko jak juz musze na święta tez bedziemy we troje,zaprosilo nas ale nie chce znow sluchac ze moje dziecko takie siakie czy owakie
moj pzrestal palic i dlatego chyba taki nerwowy- ja tez pzrestalam i tez jestem poddenerwiwana ale tak tego nie okazuje jak onKassia-moj taz gada ale wiem ze żartuje...wie ze przy malym czulam sie dobrze a teraz masakra
doskonale cie rozumiem. ja nic a nic nie pale od 4 dni a tak to jednego dziennie palilam jak sie dowiedzialam o ciazyKassia ja tez przestalam ale 1-2razy w tygodniu zapale przed snem...wiem ze nie powinnam ale czasem nie mogę wytrzymać
doskonale cie rozumiem- mi tez nie ejst latwoKassia ja staram sie jak moge ale czasem nie moge spac do 4-5 jak jie zapale