Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moja dzis była na spacerku ale u nas -4 takze nie źle była chyba z godzinke może niecałą. Spała ładnie. Wczoraj tez z babcią byla na pół godzinki i oki. Dopiero wieczorem niższa temperatuta.
Middayjoy, mieszkam w okolicach Rzeszowa. Dzisiaj podobnie zimno jak wczoraj. Wg prognoz chyba w czwartek dopiero wyjdę z małą.
Coś się dzieje z nią dziwnego. Taka jest marudna w dzień, nie może zasnąć. Może to zęby... Albo brak świeżego powietrza
U nas dziś juz -8. Niby można spokojnie wyjść ale teraz za to ostrzegają przed smogiem. Wiec lepiej siedzieć w domu ale mnie to wkurza ze władze nic z tym nie robią, ludzie pala w piecach jakimś, za przeproszeniem, głównem a my wszyscy to wydychamy
Ja wczoraj małego wyciągnęłam na -15, połowę drogi krzyczał i jak już wracałam to zasnął, już kilka razy mi tak zrobił ;p
Patrzcie jak promenadę nam zmroziło pięknie
Dziewczyny moja dzisiaj w nocy wstawala co godzine ..czy to moga isc jej zeby czy jak ? myslalam ze oszeleje normalnie z zegrakiem w reku od 1:20 budzila sie rowno co godzine.