reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ale trafiłyście z tematem, właśnie oglądałam dwa odcinki porodów domowych :) Na razie oglądam te programy tak jakby mnie to nie dotyczyło :)

Ja mam wynik 70, więc chyba dobrze :)

Ja lubie oglądać w tej tematyce i Położne Midwifes na yotube sa tam dwa sezony bardzo fajne:) polecam.
Ja glukoze na czczo mamw okolicach albo powyzej 100. W poradni diabetologicznej u nas jest norma do 95 na czczo dla kobietw ciazy.
Padam dziewczyny na twarz popracy a tu jutro caly dzien zapierniczac trzeba. Nadrobie Was jutro wieczorem.

Dobrej nocy wszystkim zycze

Ja lubie oglądać w tej tematyce i Położne Midwifes na yotube sa tam dwa sezony bardzo fajne:) polecam.
Ja glukoze na czczo mamw okolicach albo powyzej 100. W poradni diabetologicznej u nas jest norma do 95 na czczo dla kobietw ciazy.
Padam dziewczyny na twarz popracy a tu jutro caly dzien zapierniczac trzeba. Nadrobie Was jutro wieczorem.

Dobrej nocy wszystkim zycze

haha ja też oglądam położne na youtubie ;)

pozdrawiam niedzielne.
Ja poziom cukru na czczo miałam 80.
I też wczoraj oglądałam te porody:) Ja byłam z córcia e ciąży to wszystkie takie programy o porólodach ogarnialam i chyba tak sie zestresowalam ze ani wody ani rozwarcia u mnie nie bylo. Do tego doszło wysokie cisnienie i po terminie i lekarze zdecydowali o cesarce.

jak tam wasza waga przed ciaza ja bardzo sie boje ze duzo przytyje bo niestety po drugiej prawie nic nie schudłam:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry