Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez sie boje strasznie bo w piwrwszzej 30 kg przytylam i nie schudlam dpozdrawiam niedzielne.
Ja poziom cukru na czczo miałam 80.
I też wczoraj oglądałam te porodyJa byłam z córcia e ciąży to wszystkie takie programy o porólodach ogarnialam i chyba tak sie zestresowalam ze ani wody ani rozwarcia u mnie nie bylo. Do tego doszło wysokie cisnienie i po terminie i lekarze zdecydowali o cesarce.
jak tam wasza waga przed ciaza ja bardzo sie boje ze duzo przytyje bo niestety po drugiej prawie nic nie schudłam![]()
w prawie kazdym klubie fitnes sa cwoczenia dla ciezarnych i w ich skald wchodzi pilates, joga i takie tam , ja sie zapisuje od 15 tyg jesli lekarz sie zgodziMargerrita nie mam pojecia czy wpuszczaja, ale ja bede sie starac o pokoj rodzinny, nawet jesli mialabym za niego zaplacic, a pewnie tak wlasnie bedzie. No i nie mam naparwde go z kim zosatwic w razie w, wiec sam w domu nie zostanie.Poki co az tak sie nad tym nie zastanawiam, bo jeszcze sporo czasu zostalo, ale blizej wakacji zaczne drazyc temat.
Ja bym chciala znalezc gdzies cos w rodzaju jogi dla ciezarnych czy temu podobne cwieczenia