Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiedz im zebpokochasz kazde i jak im sie cos nie podoba to niech sami na badania ida. Nie rozumiem takich ludzi a jak by sie okazalo ze oni sa powarznie chorzy to co zabili by sie albo kogos ze swojej najblizszej rodziny?Kurka nie pojechalam na ta amniopunkcje, bo i tak nawet jesli bym chciala, a nie chcialam to i tak bylismy rozlozeni i teraz rodzinka meza mnie zamecza co bedzie jak sie okaze chopre itp, az mi sie tlumaczyc nie chce.
okasia no musze kupic, ale nie pamietam jaki zawsze bralam, bo musi byc calkowicie bezsmakowy,a teraz niiby taki mial byc, a taki jakis slony jest i nawet ja malo pawia nie puscilam, a mlody pije tylko wode, wiec nie przemyce w niczym innym.
Asiunia i dobrze, ze zmieniasz, lekarz to podstawa, trzeba miec zaufanie
Kurka nie pojechalam na ta amniopunkcje, bo i tak nawet jesli bym chciala, a nie chcialam to i tak bylismy rozlozeni i teraz rodzinka meza mnie zamecza co bedzie jak sie okaze chopre itp, az mi sie tlumaczyc nie chce.
Napisałam na privHej dziewczynki maialam wczoraj odpisac ale net mi siadł :-(
Po pierwsze gratuluje udanych wizyt i zazdrocze ja dopiero 29.02 i juz doczekac sie nie mogę
Happymama20 pamietamy i zycze zdrówka i spokoju wszystko bedzie dobrze
Ewix ja mialam cc przy pierwszej ciąży jak masz jakies pytania chętnie odpowiem
Co do bakteri w moczy dobrym sposobemna szybkie podmycie rano sa nawilżanie chusyeczki:-) i tak jak asz pisala pamietamy by do lubeczka nasikac środkowym strumieniem tak mi panie w laboratorium zawsze mówią:-)
Kochane podpowiedzcie co na gardlo mozna bo do 25 jeszcze do pracy muszę chodzic a cos mnie drapac zaczyna w gardle
Miłego dnia
Dziewczyny dobrze że chociaż wy mnie rozumiecie...Zdenerwował się chyba tym, że nie zrobiłam Testu Pappa a samo usg, niejako podważyłam jego kompetencje. Ale on zaleca wszystkim te badania i to w konkretnej klinice z którą ma chyba układ jakiś, a ja byłam u kogoś zupełnie innego. Nawet nie miałam już ochoty mówić mu o endokrynologu...to chyba nie na tym ma polegać żeby przed każdą wizyta mieć strach w jakim jest humorku...
Moją pierwszą ciążę prowadziłam w tej samej przychodni ale u innego lekarza, robił usg na każdej wizycie mimo że nie miałam poronienia na koncie. A teraz okazałby choć trochę empatii i postawił się w mojej sytuacji...