Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
korzystały z publicznych placów zabaw wyjadajac piasek etc. to chyba normalne u dzieci 

, ale np. w listopadzie byliśmy 3 tygodnie w hiszpanii I próbowaliśmy dużo owoców morza I też jadł I niektóre mu smakowały, a niektóre nie. Oczywiście nie zmuszam go do jedzenia czegoś czego nie lubi jeśli wczesniej spróbował. 
wow zazdroszczeeeeeeeeeeeeeee. ja tylko ogarnela i nic mi sie nie chce. a zaraz z mala wychodzeja dzis mam mega powera od 9 sprzatam, zwinelam chodniki, bo przez koty musialabym codziennie z odkurzaczem latac, a nie chce mi sie juzide teraz na miasto a jak wroce to sie biore za szafki, szafy, lazienke i na co tam jeszcze bede miala sily. Jakos mi dzis mimo pruszacego sniegu zapachnialo wiosna i chyba stad te porzadki i wymiatanie katow
![]()
moze byc ucisk ale jak bedzie sie utrzymywal to tzreba do lekarzaHej dziewczyny mam pytanie miala ktoras z was bol w dole plecow taki jak by ktos gwozdzia wbijal? Wczoraj wieczorem nie tak zaczelo bolec jak siedze albo leze jest ok ale jak wstaje to ból jest masakryczny. Czy to moze byc ucisk dzidziusia na jakis nerw?