Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja podobnie, jeśli lekarz da zielone światło spróbuję sn a co tamA jakie masz wskazania do cc? Ja piersze mialam cc ale teraz bede walczyla o sn.
U nas jest podobnie. Moja teściowa jest w podobnym wieku do babci. Babcia dusza towarzystwa, wszyscy ją uwielbiają a teściowa taka starsza Pani, która myśli tylko o sobie i swoich chorobach. Wiecznie by po lekarzach jeździła itp. Nawet mąż gdy rozmawia z nią przez telefon odkłada go na chwilę, bo po prostu gada ciągle o sobie i swoich problemach, nie zapyta co u nas, tylko ja i moje zdrowieMatusiak super
Moja babcia urodziła mamę jak miała 22 lata, mama mnie też jak miała 22 lata, tylko ja się ociągałamAle najsilniej pragnęłam dziecka właśnie w tym okresie. Moja mama ma 49 lat, tata 54, a teściowa 63 i teść 64. Też niby nie dużo, ale z natury są marudami, uważają się za schorowanych, nic im się nie chce, są w wiecznej depresji (zwłaszcza teściowa) i chyba przez to mamy wrażenie, że są sporo starsi niż to wynika z metryki. Moja babcia w tym roku skończy 72 lata, a jest zdecydowani bardziej sprawna od teściowej, więcej jej się chce, trudno ją zastać w domu
Byłabym spokojniejsza zostawiając dziecko z babcią niż z teściową. Zresztą babcia wygląda jak babcia a nie jak prababcia
![]()
Mika fajnie jest mieć tak młodą mamęmówiliście o wieku swoich mam, to moja mama 38lat w kwietniu skończy) i ja 21podobno jak siostry
teściowie mają po 47lat. I moja tesciowa też ma niezłe fazy. A to że rybę źle usmażyłam, albo że nie sprzątam wtedy kiedy ona by akurat chciała, a jak jej zwrócę na coś uwagę to ból tyłka ma przez kilka dni i obrażona chodzi. Ona żartować może, ale my z D. Już nie bo fochy strzela. A najlepsze jest to że siedzi u nas od roku bo sie z mężem rozwiodła i nie ma planów na życie :/ choć mam cichą nadzieje że do końca tego roku sie ogarnie, w końcu nie jest stara.