reklama

Sierpniówki 2016

reklama
mówiliście o wieku swoich mam, to moja mama 38lat w kwietniu skończy) i ja 21 :) podobno jak siostry :D
teściowie mają po 47lat. I moja tesciowa też ma niezłe fazy. A to że rybę źle usmażyłam, albo że nie sprzątam wtedy kiedy ona by akurat chciała, a jak jej zwrócę na coś uwagę to ból tyłka ma przez kilka dni i obrażona chodzi. Ona żartować może, ale my z D. Już nie bo fochy strzela. A najlepsze jest to że siedzi u nas od roku bo sie z mężem rozwiodła i nie ma planów na życie :/ choć mam cichą nadzieje że do końca tego roku sie ogarnie, w końcu nie jest stara.

Załączniki

• 635923678074620917.jpg
    635923678074620917.jpg
    71,6 KB · Wyświetleń: 87
Heromina faktycznie tak bywa, z tym, że moja teściowa ma taki charakter. Ona nie potrafi uszanować czyjejś decyzji, zawsze musi do każdego wątku wtrącić swoje zdanie, a poza tym jest straszną zazdrośnicą i kłamczuchą :)

Mika masakra, ja bym z moja teściową całego dnia pod jednym dachem nie zniosła :/ Moja teściowa jest zabawna w tych swoich zaczepkach, ale pod warunkiem, że po spotkaniu z nią wracamy do swojego mieszkania i możemy się pośmiać. Gdybym z nią mieszkała to nie potrafiłabym mieć dystansu do tego co mówi :/
Faktycznie wyglądacie jak siostry :)

mika jak siostry naparwde :)

moja tesciowa hmmmnmmmm ksiazke bym napisala chociarzvteraz troche sie zmienila- mze zrozumiala. tez byloz e za duzo oleju na patellnie leje i niegospodarna jestem. teraz cisza :)

A jakie masz wskazania do cc? Ja piersze mialam cc ale teraz bede walczyla o sn.
Ja podobnie, jeśli lekarz da zielone światło spróbuję sn a co tam :)

Matusiak super :)

Moja babcia urodziła mamę jak miała 22 lata, mama mnie też jak miała 22 lata, tylko ja się ociągałam :) Ale najsilniej pragnęłam dziecka właśnie w tym okresie. Moja mama ma 49 lat, tata 54, a teściowa 63 i teść 64. Też niby nie dużo, ale z natury są marudami, uważają się za schorowanych, nic im się nie chce, są w wiecznej depresji (zwłaszcza teściowa) i chyba przez to mamy wrażenie, że są sporo starsi niż to wynika z metryki. Moja babcia w tym roku skończy 72 lata, a jest zdecydowani bardziej sprawna od teściowej, więcej jej się chce, trudno ją zastać w domu :) Byłabym spokojniejsza zostawiając dziecko z babcią niż z teściową. Zresztą babcia wygląda jak babcia a nie jak prababcia :)
U nas jest podobnie. Moja teściowa jest w podobnym wieku do babci. Babcia dusza towarzystwa, wszyscy ją uwielbiają a teściowa taka starsza Pani, która myśli tylko o sobie i swoich chorobach. Wiecznie by po lekarzach jeździła itp. Nawet mąż gdy rozmawia z nią przez telefon odkłada go na chwilę, bo po prostu gada ciągle o sobie i swoich problemach, nie zapyta co u nas, tylko ja i moje zdrowie :) Ale widujemy się raz na kilka miesięcy i mi to zupełnie nie przeszkadza :) No i nigdy w życiu nie zostawiłabym pod jej opieką swojego dziecka :)

mówiliście o wieku swoich mam, to moja mama 38lat w kwietniu skończy) i ja 21 :) podobno jak siostry :D
teściowie mają po 47lat. I moja tesciowa też ma niezłe fazy. A to że rybę źle usmażyłam, albo że nie sprzątam wtedy kiedy ona by akurat chciała, a jak jej zwrócę na coś uwagę to ból tyłka ma przez kilka dni i obrażona chodzi. Ona żartować może, ale my z D. Już nie bo fochy strzela. A najlepsze jest to że siedzi u nas od roku bo sie z mężem rozwiodła i nie ma planów na życie :/ choć mam cichą nadzieje że do końca tego roku sie ogarnie, w końcu nie jest stara.
Mika fajnie jest mieć tak młodą mamę :) Ty też jesteś jeszcze młodziutka. Ja mam 28 lat, mój brat 31, Mama 54 a Tata 56. Teściowa chyba grubo po 60 ale dokładnie nawet nie wiem :)
Niunia trafiłaś na jakiegoś palanta! Zmykaj od niego i tyle.

Dziewczyny cały dzień chce mi się pić. Normalnie koszmar jakis, pije strasznie dużo ale nie mogę ugasić pragnienia. Pewnie w nocy też się nie wyspie tylko będę d o toalety chodzić. też tak macie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry