Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mówiliście o wieku swoich mam, to moja mama 38lat w kwietniu skończy) i ja 21podobno jak siostry
teściowie mają po 47lat. I moja tesciowa też ma niezłe fazy. A to że rybę źle usmażyłam, albo że nie sprzątam wtedy kiedy ona by akurat chciała, a jak jej zwrócę na coś uwagę to ból tyłka ma przez kilka dni i obrażona chodzi. Ona żartować może, ale my z D. Już nie bo fochy strzela. A najlepsze jest to że siedzi u nas od roku bo sie z mężem rozwiodła i nie ma planów na życie :/ choć mam cichą nadzieje że do końca tego roku sie ogarnie, w końcu nie jest stara.
Ania-podziwiam ze zdecydowalas sie na dziecko w tym wieku! Duza roznica bedziechoc mojego dziadka nic nie przebije bo zmajstrowal sobie syna jak mialam 10 lat
wiec miedzy moja mamą a jej młodszym bratem jest 28lat roznicy
![]()

studiowałam dziennie na politechnice I był to jeden z najfajnieszych okresów w moim życiu. wszalałam się na maksa.. zresztą w czasie liceu też, a liceum kończyłam jak miałam 18 lat, studia 24.
różne studenckie wyjazdy.
póki co wg planu.