Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Okasia ja ściągnęłam trzy różne apki ciążowe żeby zobaczyć i wszystkie są beznadziejne. Nic z nich dobrego się nie dowiedziałam, tygodnie też każda inaczej pokazuje. Słabo, jak coś znajdziecie dobrego to chętnie też skorzystam ;-)
Ann jestem zaskoczona beznadziejnością tych aplikacji. Tak jak piszesz każda wskazuje źle. Mi "moja ciąża" wskazuje już 7 tydzień ciąży nie wiem skąd takie wyliczenie skoro ostatnią miesiączkę miałam równo 5 tygodni temu.
Przyłączam się do prośby o aplikację, jeśli znajdziecie jakąś porządną.
Haj dziewczyny ale miałam okropny dzień zaczął się nie źle jak na możliwości wstanie o 5 rano a potem awantury z przelozona które skończyły się prawie moim płaczem dobra rzeczą z tego wszytkiego było ze przeprosiła mnie i przyznała ze źle zrobiła przyszłam do domu i zmęczenie tak mnie zmoglo ze spałam ponad 2 godziny wstałam wykopalas się i znowu spać mi się chce ehh powtarzam sobie ze jeszcze tylko 5 dni roboczych i będę na urlopie pozdrawiam was serdecznie ps. Nie nadarzam za wami ta aplikacja jakąś do dupy jest staram się w miarę możliwości pozdrawiam was serdecznie